Porečki vodeni park Aquacolors ima najbolji vodeni kompleks u Europi

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_214024960_cr.jpg

Porečki adrenalinski vodeni park Aquacolors osvojio je priznanje u Monte Carlu. Grupacija SCP, koja je najveći svjetski distributer bazena i bazenske opreme, u svom je tradicionalnom izboru proglasila novoizgrađeni vodeni kompleks u porečkom aquaparku najboljim bazenskim komercijalnim projektom u Europi u 2019.

Porečki adrenalinski vodeni park Aquacolors osvojio je priznanje u Monte Carlu. Grupacija SCP, koja je najveći svjetski distributer bazena i bazenske opreme, u svom je tradicionalnom izboru proglasila novoizgrađeni vodeni kompleks u porečkom aquaparku najboljim bazenskim komercijalnim projektom u Europi u 2019. godini.

SCP nagradu, koja se smatra najprestižnijom svjetskom nagradom u bazenskoj i wellness industriji, dodjeljuje projektima svojih poslovnih partnera, a to su u ovom slučaju BK Mont iz Pazina i Arhetip 21 iz Poreča.

Porečki arhitekti idejno su osmislili i izradili projekt vodenog kompleksa koji je nakon toga realizirao BK Mont. Radi se o najnovijoj atrakciji koju će Aquacolors premijerno predstaviti u nadolazećoj sezoni i vodenom kompleksu na kojem je sedamdesetak ljudi radilo deset mjeseci.

Čitava priča krenula je inicijativom hrvatske ekipe SCP grupe, odnosno tvrtke SCP Adriatica koja je ovaj porečki projekt kandidirala za nagradu. Ta je firma glavni distributer SCP grupe za područje istočne Europe, a osim Hrvatske posebno su im zanimljiva tržišta Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore na kojima se u narednom razdoblju namjeravaju intenzivnije širiti.

Za realizaciju tih planova najodgovorniji je generalni direktor SPC Adriatica Lado Lačen, koji je kroz vlastiti poduzetnički pothvat i tvrtku Eurostil bio jedan od pionira biznisa s bazenima na Poreštini i generalno na ovim prostorima.

(Glas Istre)

Vijesti iz medija | Događanja