Zagrebačka tvrtka među 10 najboljih u svijetu

Slika /slike 1/Zdravlje/shutterstock_133503068_cr.jpg

Zagrebačka tvrtka TradeTicity našla se među 10 najboljih tvrtki u svijetu koje izrađuju tzv. Track and Trace softver za farmaceutsku industriju te na drugom mjestu u Europi. Tvrtka ima petero zaposlenika u Hrvatskoj i devetero u Srbiji te urede u Velikoj Britaniji, Brazilu i SAD-u.

Zagrebačka tvrtka TradeTicity našla se među 10 najboljih tvrtki u svijetu koje izrađuju tzv. Track and Trace softver za farmaceutsku industriju te na drugom mjestu u Europi u novom izvještaju američke konzultantske tvrtke IDC.

Odabir deset najboljih tvrtki nastao je temeljem funkcionalnosti rješenja i korisničkog sučeljavanja, jednostavnosti korištenja te implementacije i integracije sa drugim sustavima, skalabilnosti, podršci, modelu naplate, vertikalnom fokusu vendora, financijskoj stabilnosti i korisničkoj bazi, te provjeri referenci.

U TradeTicityju, koji se bavi farmaceutskom serijalizacijom, kažu da im je ovo priznanje najveći uspjeh. Tvrtka ima petero zaposlenika u Hrvatskoj i devetero u Srbiji te urede u Velikoj Britaniji, Brazilu i SAD-u.

(Večernji list)
 

Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika | Strana tržišta i prilike