Vina Laguna osvojila tri zlata na sajmu Wine Expo Poland

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_71718745_cr.jpg

Agrolaguna se sa svojim vinima Vina Laguna predstavila na velikom međunarodnom sajmu Wine Expo Poland održanom u Varšavi te već u svom prvom nastupu na ovom sajmu osvojila tri zlatne medalje za Vina Laguna.

Agrolaguna se sa svojim vinima Vina Laguna predstavila na velikom međunarodnom sajmu Wine Expo Poland održanom u Varšavi od 28. do 29. listopada te već u svom prvom nastupu na ovom sajmu osvojila tri zlatne medalje za Vina Laguna.

Zlatne medalje dobila su vina; Vina Laguna Castello 2013., Vina Laguna Festigia Merlot 2013. te Vina Laguna Festigia Cabernet Sauvignon 2013.

Agrolaguna je s vinima Vina Laguna napravila snažan iskorak na tržište Poljske, te je samo ove godine na ovo tržište izvezla čak 300.000 boca Vina Laguna. S obzirom na potencijale poljskog tržišta, Agrolaguna provodi i različite promotivne aktivnosti.

Uz predstavljanje na Wine Expo sajmu u Varšavi u sklopu štanda HGK, ovom je prilikom, u restaurantu Amber Room održana i promocija vina Vina Laguna uz prisustvo veleposlanice Republike Hrvatske u Poljskoj Andree Bekić te poslovnih partnera Agrolagune i predstavnika medija.

Uz specijalitete poljske kuhinje, ali i tradicionalne istarske proizvode poput maslinovih ulja i istarskih sireva, prezentirana su Vina Laguna Malvazija, Festigia Malvazija, Festigia Merlot, Festigia Castello i Muškat žuti.

(Poslovni dnevnik)


 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz