Tvrtka Numikon orijentirana na izvoz

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_162650075.jpg

Tvrtki Numikon, koja je orijentirana na izvoz, otvorile su se nove poslovne prilike da djeluje na tržištu Bliskog istoka, dok tvrtka u Iranu i Saudijskoj Arabiji ima zastupstvo.

Tvrtka Numikon specijalizirana je za izradu mehaničkih proračuna strojarskih konstrukcija, procesne i energetske opreme koja se koristi u procesnim postrojenjima te hidro, termo i nuklearnim elektranama.
 
Osnovana je krajem 2007. godine, a kao ključ uspjeha direktor Zdravko Ivančić navodi neprekidnu inovativnost i razvoj vlastitih patenata, kao i orijentiranost na izvoz te spremnost na prihvaćanje novih poslovnih izazova.
 
Ivančić je naglasio kako je tvrtka orijentirana na izvoz, jedan od najvećih uspjeha je rad na projektima u Iranu prethodnih šest godina čime su ostvareni novi poslovni kontakti te se na taj način otvorilo poprilično novih poslovnih prilika da djeluju na tržištu Bliskog istoka. U Iranu i Saudijskoj Arabiji tvrtka ima zastupstvo.
 
Numikon posjeduje certifikat bonitetne izvrsnosti koji im pomaže u kontaktu s bankama i odobravanju projekata na koje se prijavljuju jer je to dokaz da su odgovorno i kvalitetno vođena tvrtka. Također, ističu i da su neformalno saznali kako im je certifikat pomogao i kod javljanja na određene tendere.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz