V4 Gospodarski forum Napredne tehnologije u transportnim sustavima

Slika /slike 1/Uprava/shutterstock_110485376_cr.jpg

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Mađarske u Zagrebu organizira V4 Gospodarski forum Napredne tehnologije u transportnim sustavima.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Mađarske u Zagrebu organizira V4 Gospodarski forum Napredne tehnologije u transportnim sustavima, koji će se održati u srijedu, 29. studenoga, u 9.30 u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Forum se organizira u povodu predsjedanja Mađarske Višegradskom skupinom koja obilježava 26 godina od svog nastanka.

Na Gospodarskom forumu na kojemu će sudjelovati tvrtke iz svih zemalja Višegradske skupine, bit će predstavljene inovativne tehnologije i iskustva iz područja prometa te mogućnosti poslovne suradnje Republike Hrvatske i zemalja V4, nakon čega će uslijediti individualni poslovni razgovori gospodarstvenika.

Sudjelovanjem na ovom Forumu otvaraju se mogućnosti za pronalazak poslovnih partnera i proširenje poslovanja na ovom velikom tržištu koje je atraktivno po potrošačkoj moći i poticajnoj poduzetničkoj klimi.

Podatke o tvrtkama koje su prijavile sudjelovanje moguće je pronaći u programu koji se nalazi u pratećim dokumentima na stranici Hrvatske gospodarske komore.

(HGK)



Najave | Događanja | Strana tržišta i prilike