Uspješan izvoznik morske ribe iz grada na četiri rijeke

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_115134535_cr.jpg

Tvrtka Meduza vrlo uspješno posluje na tržištu Austrije, Njemačke, Italije i Slovenije. Postoji mogućnost širenja na ostala tržišta u okruženju, ali i puno šire.

Prema riječima direktora tvrtke Igora Jurkovića, Meduza vrlo uspješno posluje na tržištu Austrije, Njemačke, Italije i Slovenije. Postoji mogućnost širenja na ostala tržišta u okruženju, ali i puno šire.

Kontinuirano prate i sudjeluju na europskim i svjetskim sajmovima specijaliziranim za njihovu djelatnost otkupa i distribucije svježe ribe, skladištenja i distribucije zamrznute ribe te uvoz i izvoz ribe.

Tvrtka Meduza iz Karlovca jedno je od najuspješnijih brzorastućih poduzeća iz Karlovačke županije. Specijalizirana je za usluge u ribarstvu te preradu i konzerviranje ribe i ribljih proizvoda kroz djelatnosti ribarstva, mrijestilišta i ribnjaka.

Osim postojeće tvrtke i maloprodajnog prostora u Karlovcu, raspolaže poslovnicama u Zagrebu, Poreču i Umagu. Projektom izgradnje i opremanja objekta za preradu, konfekcioniranje, distribuciju ribe i ribljih prerađevina, preselit će poslovanje s postojeće lokacije u Poslovni park Karlovac.

Cilj je postizanje konkurentske prednosti na domaćem i inozemnom tržištu, uvođenje novih i unapređenje postojećih proizvoda, procesa i sustava upravljanja. Implementirani HACCP sustav i kvalitetan sustav poslovanja omogućuje kvalitetnije upravljanje poslovnim procesima, a kupcima sigurne i kvalitetne proizvode.

Svježa i zamrznuta riba ima kontinuirani tijek, odnosno neprekidni hladni lanac na putu od proizvođača do potrošača. Ostvarivanje ciljeva, osim povećanja prihoda, obujma proizvodnje, novih tržišta, obuhvaća i povećanje standarda kvalitete proizvoda tvrtke što se može usmjeriti na stjecanje znakova kvalitete Hrvatska kvaliteta ili Izvorno hrvatsko koje dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora.

(HGK)
 
 

Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika