Seminar 'Kako poslovati s arapskim zemljama - program edukacije arapske poslovne kulture i etike' u ŽK Split

Slika /slike 1/hrizovzrotatorvel5bbddf798ee05.jpg

HGK u sklopu projekta HR.izvoz - s HGK do stranih tržišta, u suradnji s Arapskim centrom za poduku i savjetovanje, organizira seminar 'Kako poslovati s arapskim zemljama - program edukacije arapske poslovne kulture i etike'.

HGK u sklopu projekta HR.izvoz - s HGK do stranih tržišta, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u suradnji s Arapskim centrom za poduku i savjetovanje, organizira seminar 'Kako poslovati s arapskim zemljama - program edukacije arapske poslovne kulture i etike', koji će se održati u srijedu, 12. prosinca, u 9 sati u Županijskoj komori Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4.

Cilj je projekta dodatno ojačati prisutnost MSP-ova na inozemnim tržištima radi povećanja izvoza hrvatskih proizvoda i usluga, čime će se unaprijediti konkurentnost hrvatskoga gospodarstva i osigurati gospodarski rast i razvoj.

Seminar je namijenjen tvrtkama koje posluju ili namjeravaju poslovati na tržištima arapskih zemalja. Cilj je seminara prenijeti vještine samostalnog poslovanja s arapskim poslovnim partnerima te osvijestiti potreban pristup različitosti u poslovanju.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a prijaviti se možete do ponedjeljka, 10. prosinca.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Odsjeku za međunarodne poslove i EU ŽK Split i kontakt-osobi Ivi Kuliš na e-adresi ikulis@hgk.hr i telefonu 021/321 143.

(HGK)



Najave | Događanja | Strana tržišta i prilike