Afrika – EU forum na visokoj razini

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_110479439_cr.jpg

Dana 18. prosinca 2018. godine u Beču će se održati Afrika – EU forum na visokoj razini (High-Level Forum Africa-EU). Predstavnici tvrtki imat će priliku komunicirati s predstavnicima vlada, potencijalnim investitorima i drugim partnerima.

Obavještavamo vas da će se 18. prosinca 2018. godine u Beču održati Afrika – EU forum na visokoj razini (High-Level Forum Africa-EU).

Paul Kagame, predsjednik Republike Ruande i sadašnji predsjedatelj Afričke Unije, i Sebastian Kurz, savezni kancelar Republike Austrije, pozivaju afričke i europske čelnike država ili vlada, direktore velikih svjetskih tvrtki, kao i inovativne poduzetnike da sudjeluju na ovom forumu.

Predstavnici tvrtki imat će priliku komunicirati s predstavnicima vlada, potencijalnim investitorima i drugim partnerima.

Što očekivati:

•okrugle stolove na visokoj razini o temama kao što su: startup-financiranje, poljoprivreda 4.0, obnovljivi izvori energije, e-gov i drugo,

•individualne i unaprijed dogovorene B2B sastanke s drugim sudionicima konferencije,

•popratni program o obnovljivoj energiji, poslovanju u Africi i drugom.

Kontakti
Ante Perica
viši stručni suradnik, Pododjel za prekomorska tržišta
Tel: +385 1 456 1788
Email: aperica@hgk.hr

Dodatne informacije te način prijave i sudjelovanja možete pronaći na službenoj web-stranici: https://euafricaforum2018.b2match.io/home 


 

Pisane vijesti | Događanja | Strana tržišta i prilike