Rekord tim izvozi u Europu, Ameriku i Afriku

Slika /slike 1/Grafovi/shutterstock_109910375_cr.jpg

Tvrtka Rekord tim svoje proizvode izvozi u sve zemlje okruženja, Švicarsku, Austriju, Italiju, Sudan, Kuvajt, Tunis, pa čak i u daleki i egzotični Peru.


Tvrtka Rekord tim, koja svoje proizvode izvozi u sve zemlje okruženja, Švicarsku, Austriju, Italiju, Sudan, Kuvajt, Tunis, pa čak i u daleki i egzotični Peru, sa svojih 48 zaposlenih prva je u jugoistočnoj Europi po proizvodnji spužvi za kućanstvo.
 
Oriovački Rekord tim rijedak je primjer uspješno organizirane i društveno odgovorne tvrtke koja u 40 godina postojanja nije počinila niti jedan prekršaj u poslovanju. U ovu tvornicu spužvica za kućanstvo, koja paralelno razvija tekstilni, vrtni te program zaštite okoliša, kroz desetljeća su dolazile sve moguće inspekcije, ali nikada nisu pronašle niti jednu manjkavost zbog koje bi ih mogle prijaviti. 
 
Stabilnost tvrtke Oriovčani su gradili svojim kapitalom i bez kredita. U posljednje tri godine uložili su 5,5 milijuna kuna vlastitih sredstava u nove proizvodne pogone, strojeve i halu. Danas imaju 15 milijuna kuna zadržane dobiti.
 
Izvoze u Europu, Ameriku i Afriku. Stoga ne čudi što im je u povodu 40. godišnjice postojanja i rada uručeno priznanje Hrvatske gospodarske komore za izniman doprinos u razvoju hrvatskog gospodarstva.
 
Da bi osigurali kontinuiranu proizvodnju, u Rekord timu repromaterijal nabavljaju nekoliko mjeseci unaprijed, uglavnom iz Španjolske, Francuske, Italije, Kine te od hrvatskih dobavljača, a svima se uredno plaća.
 
(Poslovni dnevnik/Večernji list)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz