Prezentacija hrvatskih turističkih potencijala poradi uspostave čarter leta Nur-Sultan - RH

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_129132983_cr.jpg

Veleposlanik RH u Kazahstanu Refik Šabanović se sastao u Nur-Sultanu s komercijalnim direktorom zrakoplovne tvrtke SCAT airlines  g. Nikolajem Burjakovim radi dogovora oko moguće uspostave izravne zračne linije s Hrvatskom tijekom idućeg ljeta (čarter leta).

Dana 17. srpnja 2019. u Nur-Sultanu, Kazahstan, veleposlanik RH u Kazahstanu Refik Šabanović se sastao s komercijalnim direktorom zrakoplovne tvrtke SCAT airlines  g. Nikolajem Burjakovim radi dogovora oko moguće uspostave izravne zračne linije s Hrvatskom tijekom idućeg ljeta (čarter leta).

SCAT airlines  se uglavnom bavi čarter letovima i ove godine tj., od sredine lipnja uspostavili su takovu liniju s Pragom, Republika Češka.

Osim što je uručio turističke promotivne materijale g. Bur​jakovu, ​veleposlanik Šabanović ga je upoznao s ljepotama Republike Hrvatske. Bur​jakov je pokazao veliki interes ističući da ima više nego dovoljno vremena za pripreme i uspostavu čartera.

Obećao je da će se njihova turistička agencija pisanim putem obratiti Veleposlanstvu RH radi pomoći u pronalasku hrvatske/ih turističkih agencija koje bi zajedno s njima radili na organiziranju smještaja i drugih turističkih usluga u RH.

(MVEP)

Pisane vijesti | Događanja | Hrvatski izvoz