Predstavljanje bračkog maslinovog ulja Oblice

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_117744793.jpg

Veleposlanik Republike Hrvatske u Francuskoj Ivo Goldstein prisustvovao je u Parizu predstavljanju Oblice, maslinovog ulja proizvedenog na otoku Brač, blizu Povalja, u Hrvatskoj. Degustacija ovog autentičnog proizvoda održana je u hotelu Scribe.

Veleposlanik Republike Hrvatske u Francuskoj Ivo Goldstein prisustvovao je u Parizu predstavljanju Oblice, maslinovog ulja proizvedenog na otoku Brač, blizu Povalja, u Hrvatskoj.

Povodom predstavljanja Oblice, maslinovog ulja proizvedenog na otoku Braču,  veleposlanik Goldstein, u pratnji gospodarskog savjetnika Barbare Majer, prisustvovao je degustaciji ovog autentičnog proizvoda u prostorijama hotela Scribe u Parizu 28. ožujka 2017. godine.

Francuski poduzetnik iz Toulousea Christian Bouas predstavio je svoj projekt bio-certifiranog maslinovog ulja proizvedenog u skladu s prirodom i tradicionalnim metodama uz pomoć Joška i Zdravka Perić, upravitelja imanja na otoku Braču.

Ovo maslinovo ulje, koje je zbog povijesti svog nastanka prozvano ˝pravim proizvodom zajedništva“, već je u prodaji putem Interneta, zatim u prodavaonicama delikatesa te specijaliziranim trgovinama, ali je i dostupno kod pojedinih probranih restorana i šefova kuhinje s Michelinovim zvjezdicama.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz