Otvorena prva prodavaonica Mlinara u Australiji

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/P-FAH-H5055058.jpg

Nakon Sydneya, u planu je prodavaonica u Melbourneu, a Mlinar će ovoga mjeseca otvoriti i pekaru u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije. Tako će se franšiza proširiti i na šesto tržište.

U srijedu, 18. svibnja 2016. godine, otvorena je prva prodavaonica Mlinara u Australiji. Prodavaonica se nalazi u novom prodajnom centru Stockland u zapadnom dijelu Sydneya, Wetherill Park, a goste je dočekao i pozdravio Eddy Bosnar, vlasnik franšize i zastupnik Mlinara za Australiju i Novi Zeland.

Uz generalnog konzula RH u Sydneyu Hrvoja Petrušića, podršku su došli dati predstavnici Australsko hrvatske gospodarske komore NSW, poslovni partneri i prijatelji te mnogi članovi hrvatske zajednice.

Nakon Sydneya, u planu je prodavaonica u Melbourneu, a poslije toga mreža će se širiti i na ostale države. Prvi australijski Mlinar caffe posluje u Wetherill Park Shopping Centru. U ponudi je Mlinarov asortiman poznat hrvatskim potrošačima.

S partnerima koji su prethodnih godina u Australiju uvozili pekarske proizvode Mlinar je razvio vrlo uspješan posao, uspjeli su asortiman predstaviti i približiti velikom broju potrošača u trgovačkim lancima, pa je franšiza bila logičan nastavak  suradnje.

Mlinar će ovoga mjeseca otvoriti i pekaru u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije. Tako će se franšiza u vlasništvu osječkog poduzetnika Mate Škoje proširiti i na šesto tržište.


 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz