Juicy osvojio prestižne nagrade na sajmu AGRA 2016.

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_109910375_cr.jpg

Juicy, vodeći domaći brend voćnih sokova i napitaka te jedan od vodećih u regiji, u sklopu 54. međunarodnog prehrambenog sajma AGRA u Gornjoj Radgoni (Slovenija), osvojio je nekoliko prestižnih nagrada za kvalitetu proizvoda.

Juicy, vodeći domaći brend voćnih sokova i napitaka te jedan od vodećih u regiji, u sklopu 54. međunarodnog prehrambenog sajma AGRA u Gornjoj Radgoni na stručnom kušanju uzoraka sokova raznih proizvođača kvalitetom proizvoda oduševio je članove komisije te je osvojio nekoliko prestižnih nagrada za kvalitetu proizvoda, ističe se u priopćenju.

Veliku zlatnu medalju tako je osvojio Juicy Ananas 100%, zlatnu medalju osvojili su Juicy naranča 100% i Juicy gusta višnja/jabuka, srebrna medalja pripala je voćnom soku Juicy marelica nektar 40%, dok je Juicy jabuka 100% osvojio brončanu medalju.

Ispitivanje proizvoda održano je na 20. međunarodnom ocjenjivanju kvalitete voćnih sokova, pića i flaširanih voda AGRA 2016. U ocjenjivanju je sudjelovao 21 proizvođač iz Austrije, Češke, Hrvatske i Slovenije, a šesteročlana stručna komisija ispitala je i ocijenila ukupno 95 uzoraka različitih proizvođača iz tih zemalja. Juicy je u ispitivanju sudjelovao s pet voćnih sokova iz svojeg asortimana i za sve prijavljene sokove osvojio medalje, što na najbolji način dokazuje najvišu razinu kvalitete proizvoda.

Osim medalja osvojenih na AGRA-i u Sloveniji, Juicy je ovih dana dobio i renomirani međunarodni certifikat IFS Food za svoju tvornicu u Kreševu, u BiH. Njime se potvrđuju najviši standardi u upravljanju kvalitetom tijekom čitavog proizvodnog procesa čime se samo još jednom dokazala najviša kvaliteta Juicyjevih proizvoda.

(Limun.hr)


 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike