IND-EKO se predstavio na tržištu Irana

Slika /slike 1/HINA/25e9128ef93f384717c2542afa69148f.jpg

Hrvatska kompanija IND-EKO dio je izaslanstva ministrice Martine Dalić i HGK u Iranu. IND-EKO je vodeća tvrtka u RH za pružanje usluga svih vrsta specijalističkih industrijskih čišćenja, gospodarenja otpadom, sanacija cjevovoda tehnikama bez iskopavanja te ostalih usluga u zaštiti okoliša.

Hrvatsko gospodarsko izaslanstvo predvođeno potpredsjednikom za međunarodne poslove i EU HGK Ivanom Barbarićem, u sklopu službenoga posjeta potpredsjednice Vlade Martine Dalić Iranu od 5. do 9. svibnja, u organizaciji HGK posjetilo je Međunarodnu izložbu nafte i plina u Teheranu te štand hrvatske tvrtke IND-EKO.

“Uz domaće tržište, pokušavamo se pozicionirati i na globalnoj karti u specijalističkom industrijskom čišćenju, gospodarenju otpadom i primjeni modernih tehnika na sanaciji cjevovoda bez iskopavanja”, rekao je Ljubomir Kostić iz tvrtke IND-EKO, dodajući da vjeruje i u iskorak na tržišta Srednjeg i Bliskog istoka.

“U Iranu vidimo potencijal na području naftnog i plinskog sektora. Imamo iskustvo i znanje potrebno za rješavanje kompleksnih ekoloških problema“, istaknuo je Kostić.

IND-EKO je vodeća tvrtka u RH za pružanje usluga svih vrsta specijalističkih industrijskih čišćenja, gospodarenja otpadom, sanacija cjevovoda tehnikama bez iskopavanja te ostalih usluga u zaštiti okoliša. U zadnjih 28 godina postali su čimbenik u rješavanju problema u zaštiti okoliša.

(Poslovni dnevnik)

Vijesti iz medija | Događanja | Strana tržišta i prilike