Hrvatske tvrtke na sajmu TEHNOMA 2017

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_146957396_cr.jpg

U Skopju je od 25. do 29. listopada 2017. godine održan 43. Međunarodni sajam metalurgije, elektronike, energetike, nemetala, graditeljstva, osiguranja objekata i zaštite Tehnoma 2017. Komora Zagreb je organizirala sudjelovanje hrvatskih tvrtki na sajmu Tehnoma, a svoje proizvode i usluge predstavile su Tekoop d. o. o. iz Zagreba i UCOM d. o. o. iz Murskog Središća.

U Skopju, u Republici Makedoniji, od 25. do 29. listopada održan je 43. međunarodni sajam metalurgije, elektronike, energetike, nemetala, graditeljstva, osiguranja objekata i zaštite Tehnoma 2017.
 
Komora Zagreb je po četvrti put organizirala i sufinancirala zajedničko sudjelovanje hrvatskih tvrtki na sajmu Tehnoma, a svoje proizvode i usluge predstavile su tvrtke: Tekoop d. o. o. iz Zagreba i UCOM d. o. o. iz Murskog Središća. Izlagači su za vrijeme sajma ostvarili brojne kontakte, obišli poslovne partnere koji posluju u okolici te izrazili zadovoljstvo rezultatima izlaganja.
 
Izložbeni prostor Komore Zagreb posjetila je veleposlanica Republike Hrvatske u Republici Makedoniji Danijela Barišić i Zvjezdana Borovac, druga tajnica u Veleposlanstvu Republike, te su izlagačima ponudile pomoć u uspostavljanju kontakata i u obavještavanju o uvjetima poslovanja na makedonskom tržištu.
 
Također, izložbeni prostor Komore Zagreb posjetili su i predstavnici Gospodarske komore Makedonije, koji su izrazili zadovoljstvo što je HGK ponovo prisutna na sajmu i izrazili interes za jaču suradnju dviju komora.
 
(HGK)
 



Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz