Hrvatske tvrtke na Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO 2019"

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_109910375_cr.jpg

Hrvatska obrtnička komora je partner 10. Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta u Gračanici. Na izložbenom prostoru Hrvatske obrtničke komore izlažu Habuš - Velika Gorica, Promega – Radoboj, Metaloplast – Zagreb, Elmet – Zagreb, Roto Kruna – Velika Gorica, ZZR Duni – Kumrovec, te Obrtnička komora Karlovačke županije i Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije.

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO 2019“ otvoren je 16. travnja 2019. u poslovnoj zoni Fering u Gračanici. Na 12.000 m2 izložbenog prostora svoje proizvode predstavlja 335 obrta i malih poduzetnika, koji se bave proizvodnjom i obradom drva, plastike, građevinarstvom, opremom za poljoprivredu i šumarstvo, tekstilom.

Svoje mjesto za predstavljanje su pronašli i stari umjetnički zanati. Najzastupljeniji su obrtnici i mali poduzetnici iz BiH, zemalja okruženja i u nešto manjem broju izlagači iz zapadne Europe.

Sajam će biti otvoren od 16. travnja do 19. travnja 2019., te se planiraju održati i brojne konferencije i radionice posvećene obrtništvu i malom poduzetništvu. Sajam je organiziran uz podršku Vlade Federacije BiH, Vijeća ministara BiH, Vlade Tuzlanske županije i Općine Gračanica.

Hrvatska obrtnička komora je partner 10. Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta u Gračanici. Na izložbenom prostoru Hrvatske obrtničke komore izlažu slijedeći obrtnici: Habuš - Velika Gorica, Promega – Radoboj, Metaloplast – Zagreb, Elmet – Zagreb, Roto Kruna – Velika Gorica, ZZR Duni – Kumrovec, te Obrtnička komora Karlovačke županije i Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije.

(MVEP)

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz