Nastup hrvatske tvrtke na najvećem azijskom sajmu željezničke tehnologije

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_176490206.jpg

Na najvećem azijskom sajmu željezničke tehnologije RAIL SOLUTIONS ASIA 2019., koji se od 9. do 12. travnja 2019. godine održavao u Kuala Lumpuru, nastupila je hrvatska tvrtka ALTPRO d.o.o. iz Zagreba drugu godinu zaredom. Tvrtka nastavlja jačati svoju poziciju na jugoistoku Azije, koji je trenutno jedan od najdinamičnijih prostora što se tiče ulaganja u željezničku infrastrukturu.

Na najvećem azijskom sajmu željezničke tehnologije RAIL SOLUTIONS ASIA 2019., koji se od 9. do 12. travnja 2019. godine održavao u Kuala Lumpuru, nastupila je hrvatska tvrtka ALTPRO d.o.o. iz Zagreba drugu godinu zaredom.

Tvrtka nastavlja jačati svoju poziciju na jugoistoku Azije, koji je trenutno jedan od najdinamičnijih prostora što se tiče ulaganja u željezničku infrastrukturu. Među stotinjak izlagača hrvatska tvrtka predstavila je svoju inovativnost i nova tehnološka rješenja u proizvodnom programu.

Zbog prirode tržišta na kojem tvrtka ALTPRO djeluje, njezini proizvodi i sustavi trebaju biti inovativni i konkurentni, što je jedan od glavnih preduvjeta za opstanak na zahtjevnom azijskom tržištu.

U sljedećih nekoliko godina tvrtka ALTPRO namjerava stvarati stabilan temelj kako bi mogla napraviti veći iskorak na tržišta u zemljama na jugoistoku Azije. Tako je, između ostalog, tvrtka ostvarila suradnju s indonezijskim željeznicama;  u jakoj međunarodnoj konkurenciji, ALTPRO je zajedno s tvrtkom iz Japana izabrana za izvođenje radova na obnovi mjanmarskih željeznica te je tijekom 2018. godine tvrtka održala niz sastanaka s vijetnamskim državnim agencijama u željezničkom prometu.

Sajmovi ove vrste pokazali su se kao jedan od najboljih načina promocije proizvoda, posebice za tvrtke koje su usmjerene isključivo na izvoz, kao što je ALTPRO.

U sklopu ovog sajma, predstavnici ALTPRO-a održali su brojne sastanke, između ostaloga i sa zastupnicima Azti grupe u Maleziji, predsjednikom austrijskog Panrail-a i počasnim konzulom Čilea Hans Georgom Andrasom i potpredsjednikom velike austrijske kompanije Getzner Thomasom Dorfnerom.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz