Greyp Bikes Mate Rimca predstavili nove modele i osvojili prestižnu nagradu

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_200692268_cr.jpg

Tvrtka Mate Rimca Greyp Bikes osvojila je prestižnu nagradu Eurobike za svoj bicikl bicikl G6.2 EXPERT FS eMTM. Na sajmu je inače bilo prijavljeno 400 proizvoda, a 63 prijave su došle od raznih startupova, čime je ovaj uspjeh Rimca još veći.

Tvrtka Mate Rimca Greyp Bikes osvojila je prestižnu nagradu Eurobike za svoj bicikl bicikl G6.2 EXPERT FS eMTM. Bicikl je inače lansiran ranije ove godine i nije prošao nezapaženo na najvećem sajmu industrije bicikala, što je potvrdila i ova nagrada. Zahvaljujući kvaliteti, inžinjerstvu i inovaciji Rimac je zasluženo uzeo nagradu na ovom sajmu.

Nagrada Eurobike snažan je barometar za inovaciju u industriji i pokuzuje mogućnost proizvođača da dođu do nekih novih ideja ili da sruše već postojeće barijere. Eurobike vidi ovo natjecanje i kao motivaciju, izjavio je direktor manifestacije Eurobikea Dirk Heidrich.

Greyp G6 započeo je s idejom dizajniranja e-bicikla koji će maksimizirati mogućnosti elektrifikacije, povezivanja i gamifikacije. Kao takav, Greyp G6.2 u potpunosti je opremljen ugrađenim kamerama, e-SIM-om, mobilnom aplikacijom, ima redovita ažuriranja OTA i komponenta premium bicikla.

Znali smo da smo razvili svjež i inovativan proizvod. Čast nam je što isti doživljaji osjećaju i naši kolege iz industrije, pogotovo tijekom prve godine prodaje na tržištu. Vjerovali smo u svoju viziju da industriji možemo ponuditi nešto više ali biciklistima kazao je Izvršni direktor Greyp Bikesa Krešimir Hlede.

Na Eurobike sajmu Greyp Bikes je predstavio i dva nova bicikla – dugo očekivani G5 model i Limited Edition G6.X. Naravno, oba su puna tehnologije i konstantno su povezana Deutsche Telekom eSIM tehnologijom. Također, opremljeni su enzorima koji obrađuju goleme količine podataka tijekom vožnje ali i odmora. Na taj način, tehnologija stvara potpuno novi doživljaj vožnje.

Povezivanjem bicikala s internetom i razvojem sustava senzora i kamera smatram da smo uspješno kombinirali biciklističko i digitalno iskustvo. To je potpuno novi način vožnje koja je sve više ‘greyp’, kazao je Hlede.

(Lider)

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz