Dva Mlinarova proizvoda u svih 72 INTERSPAR hipermarketa u Austriji

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/P-FAH-H5055058.jpg

Motani burek s krumpirom i Motani burek sa sirom i špinatom ulistani su na police svih 72 INTERSPAR hipermarketa u Austriji. Osim u hipermarketima, ova dva artikla biti će ponuđeni kupcima u 66 poslovnica Spar i Eurospar supermarketa skoro u svim regijama.

Motani burek s krumpirom i Motani burek sa sirom i špinatom ulistani su na police svih 72 INTERSPAR hipermarketa u Austriji. Potporu Mlinaru pri realizaciji ovog značajnog iskoraka na austrijsko tržište pružio im je SPAR Hrvatska. Osim u hipermarketima, ova dva artikla biti će ponuđeni kupcima u 66 poslovnica Spar i Eurospar supermarketa skoro u svim regijama.
 
Intenzivirana je suradnja i u Hrvatskoj između ove dvije tvrtke. Od posjete uprave SPARA Mlinarovom pogonu, najprodavanije artikle iz Mlinarovog asortimana, kao što su bureke sa sirom, sirom i špinatom, proširili su u sve SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete u Hrvatskoj. Trenutno se 35 različitih proizvoda iz Mlinarovog asortimana nudi Sparovim kupcima.
 
„Naravno da nas veseli ovaj zajednički uspjeh jer je to rezultat dugotrajne i uspješne suradnje na domaćem tržištu i kvalitetnih proizvoda kakve traži zahtjevno austrijsko tržište“, rekao je predsjednik uprave SPAR Hrvatska, gospodin Helmut Fenzl.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz