Drugi forum nabave i dobavljača Središnje i Istočne Europe

Slika /slike/ResizeImage.jpg

U Pragu će se 15. listopada 2015. održati „2nd CEE Procurement & Supply Forum - U potrazi za novim poslovnim mogućnostima u Središnjoj i Istočnoj Europi“. Cilj je i da se tvrtke iz Hrvatske i ostalih zemalja Središnje i Istočne Europe sastanu s njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata s proizvođačima, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba iz traženih djelatnosti.

U organizaciji njemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V), Njemačko-češke industrijske i trgovinske komore (DTIHK), Njemačko-mađarske industrijske i trgovinske komore (DUIHK), uz potporu ostalih njemačkih bilateralnih komora Srednje i Istočne Europe, u Pragu će se 15. Listopada 2015. održati „2nd CEE Procurement & Supply Forum - U potrazi za novim poslovnim mogućnostima u Središnjoj i Istočnoj Europi“.

Program, pored brojnih izlaganja, prezentacija i radionica na teme poput: Strategije i pristup tržištima Središnje i Istočne Europe, Nabava roba i usluga iz Središnje i Istočne Europe – „best practices“, Osiguravanje profitabilnog rasta kroz učinkoviti „Risk Management“, Pravni trendovi u Ugovorima o dobavi/nabavi, Uspješno selektiranje dobavljača i razvoj i dr., uključuje organizirani Supplier-Buyer-Matchmaking (SBMM) baziran na „B2B – matchmaking platformi“, na kojemu će 26 njemačkih tvrtki tražiti dobavljače iz sljedećih djelatnosti: metaloprerađivačka djelatnost; plastika, elektronika; razno.

Profile njemačkih tvrtki pronaći ćete preko poveznice na web-stranici Hrvatskih izvoznika, s kratkim opisima djelatnosti poduzeća i konkretnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama u Hrvatskoj i državama Središnje i Istočne Europe. Profili njemačkih tvrtki navode što sve tvrtka/ proizvođač/dobavljač iz Hrvatske treba imati kako bi se kvalificirala za potencijalnu suradnju.

Cilj  je da se odabrane tvrtke iz Hrvatske i ostalih zemalja Središnje i Istočne Europe sastanu s njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata s proizvođačima, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba iz traženih djelatnosti.

Više informacija dostupno je na stranicama Hrvatskih izvoznika te ovoj poveznici.

(Hrvatski izvoznici)
 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Usluge za izvoznike