Završen remont broda Američke ratne mornarice

Slika /slike/Foto s Google Drive gospodarstvo/shutterstock_93376255.jpg

Brodogradilište Viktor Lenac je dan prije roka završilo ugovoreni remont zapovjednog broda 6. flote Američke ratne mornarice USS Mount Whitney. U petak je potpisan i dodatak ugovoru kojim su određeni uvjeti završetka osnovnih ugovorenih radova, uključujući probne vožnje, te ugovoreni dodatni radovi čiji je rok 4. kolovoza.

Brodogradilište Viktor Lenac je dan prije roka završilo ugovoreni remont zapovjednog broda 6. flote Američke ratne mornarice USS Mount Whitney, a u petak je potpisan i dodatak ugovoru kojim su određeni uvjeti završetka osnovnih ugovorenih radova, uključujući probne vožnje, te ugovoreni dodatni radovi koji će se obaviti nakon povratka broda s probne vožnje, izvijestili su iz Viktora Lenca. Rok za dodatne radove je 4. kolovoza.
 
Iz Uprave Brodogradilišta Viktor Lenac ističu da su prva testiranja broda zadovoljila sve potrebne uvjete. Svi uređaji, propulzija, kotlovi i turbine, na kojima je brodogradilište obavljalo radove, funkcioniraju besprijekorno i svi radovi su prihvaćeni. (Poslovni dnevnik)


Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika | Uspješne priče