CARWIZ stigao u Keniju: Otvorili prvu poslovnicu u Nairobiju

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_186282902_cr.jpg

CARWIZ International d.o.o., hrvatska brzorastuća franšiza za najam automobila koja je već je etablirana kao jedan od globalnih lidera u industriji najma automobila s prisustvom diljem svijeta objavila je proširenje svojeg poslovanja na afričkom kontinentu. Kenija kao atraktivna turistička destinacija privlači sve veći broj posjetitelja, a u CARWIZU ističu kako računaju i na ogroman potencijal mladog tržišta od gotovo 50 milijuna stanovnika.

CARWIZ International d.o.o., hrvatska brzorastuća rastuća franšiza za najam automobila koja je već je etablirana kao jedan od globalnih lidera u industriji najma automobila s prisustvom diljem svijeta objavila je proširenje svojeg poslovanja na afričkom kontinentu.

Kako ističu, ovaj značajan korak predstavlja novu fazu u rastu tvrtke te donosi mogućnosti za daljnji uspjeh. Ulaskom na tržište Kenije, tvrtka nastavlja širiti svoj globalni utjecaj te pružati vrhunske usluge i zadovoljstvo korisnicima.

“Ovim proširenjem donosimo vrhunsku uslugu našim klijentima u još jednoj zemlji, ali i postavaljamo poslovne standarde i potvrđujemo globalnu prepoznatljivost CARWIZA kao brenda. Posebno nas raduje i perspektiva koju donosimo lokalnim partnerima i poslovnim suradnicima u Keniji. CARWIZ International donosi sa sobom bogato iskustvo, stručnost i inovativnost koja će podržati razvoj i unaprijediti industriju najma automobila u regiji”, kaže Vladimir Banović, direktor operacija CARWIZA.

Kenija kao atraktivna turistička destinacija privlači sve veći broj posjetitelja, međutim u CARWIZU ističu kako računaju i na ogroman potencijal mladog tržišta od gotovo 50 milijuna stanovnika i pružanju novih mogućnosti mobilnosti za poslovne ljude u glavnom gradu od gotovo 3 milijuna stanovnika.

Upravo zbog toga, kao dio svoje strategije širenja, CARWIZ je prvu poslovnicu u Nairobiju pozicionirano dovoljno pristupačno kako bi služila i Međunarodnu zračnu luku Jomo Kenyatta i centar grada.

“Nairobi je poslovno središte koje privlači brojne ljude u potrazi za novim vidovima mobilnosti i vrhunskom uslugom najma automobila. CARWIZ International pruža rješenje koje je prilagođeno njihovim potrebama, omogućavajući im fleksibilnost i praktičnost pri obavljanju svojih poslovnih aktivnosti.
Moderna flota vozila naših partnera, uz visoku pouzdanost i profesionalnost osoblja omogućava korisnicima stvaranje novih iskustava po kojima je CARWIZ poznat”, ističe Banović.

Ova nova etapa u poslovanju CARWIZ-a ima značajne implikacije za kenijsko tržište najma automobila, otvarajući nove mogućnosti za lokalne i međunarodne posjetitelje. Klijenti će imati pristup širokom rasponu vozila visoke kvalitete i profesionalnoj usluzi koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu i stručnosti CARWIZ-a.

(Poslovni dnevnik)


 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz