Bračka Stina u filmu najvećeg svjetskog online distributera vina

Slika /slike/Foto s Google Drive poljoprivreda ribarstvo vinarstvo/shutterstock_100693765.jpg

Najveći svjetski online distributer vina wine.com, čiju internetsku stranicu godišnje posjeti oko 20 milijuna čitatelja, uključio je bračku Stinu u svoj promotivni film.

Najveći svjetski online distributer vina wine.com uključio je bračku Stinu u svoj promotivni film. Wine.com ima sjedište u San Franciscu, postoji od 1998., a godišnje njihovu internetsku stranicu posjeti oko 20 milijuna čitatelja.
 
Stina osim dokazane kvalitete, svoj međunarodni uspjeh duguje i nagrađivanom brandigu iza kojeg stoje agencije Brandoctor i Bruketa&Žinić OM. Stinina potpuno bijela etiketa poput drevnog bračkog kamena inspirira i poziva na kreativno izražavanje. ˝Etiketa budi interes i radoznalost, nitko prema njoj nije ravnodušan. Upravo je etiketa na sajmovima ono što je prvo zamijećeno i što uopće potiče na kušanje˝, istaknuo je Ivica Kovačević, direktor razvoja vinarije Jako vino- Stina.
 
Stina vina su prisutna na tržištu tek 4 godine, a već su postala vrlo poznato i traženo vino u Hrvatskoj, ali i mnogim zemljama svijeta. Stina je prisutna na tržištima Francuske, Njemačke, Belgije, Švicarske, SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Japana, Kine, Švedske, Srbije, Slovenije, Guatemale i Španjolske u vinotekama i restoranima od kojih mnogi nose jednu ili dvije Michelinove zvjezdice. Poslužuje se uz poziv gostima da ostave trag na etiketi i da je tako personaliziraju. S najzahtjevnijeg francuskog tržišta na Brač dolaze kuhari i studenti kako bi učili o vinu.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika | Strana tržišta i prilike