Air Pannonija širi poslovanje diljem regije

Slika /slike 1/Zdravlje/shutterstock_111096869.jpg

Air Pannonia je prva hrvatska zrakoplovna tvrtka koja se bavi medicinskim zrakoplovnim prijevozom i uspješno nastavlja širiti svoje poslovanje diljem regije u smjeru razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma.

Iz Air Pannonije, zrakoplovne tvrtke iz Osijeka, priopćili su kako uspješno nastavljaju širiti svoje poslovanje diljem regije u smjeru razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma. U Beogradu su potpisali ugovor s beogradskom općom bolnicom „Bel Medic“ za prijevoz njezinih pacijenata.
 
Air Pannonia je zapravo prva hrvatska zrakoplovna tvrtka koja se bavi medicinskim zrakoplovnim prijevozom. U ime tvrtke ugovor je potpisala Zrinka Vlašić.
 
- Naša tvrtka posjeduje sve zakonski obavezne svjetske standarde za prijevoz pacijenata odobrene od Europske agencije za zrakoplovnu sigurnost po čemu se izdvajamo od konkurencije s ovog područja - izjavila je Vlašić.
 
U ime Opće bolnice „Bel Medic“ ugovor je potpisala direktorica Jasmina Knežević, koja je ovom prigodom istaknula kako ovakva suradnja omogućava njihovim pacijentima veću sigurnost kada je u pitanju njihovo zdravlje jer će u rekordno kratkom roku moći biti prevezeni do bolnice iz bilo kojeg mjesta u Europi.
 
Ovo je treća bolnica s kojom je ovaj osječki zrakoplovni operator potpisao ovakav ugovor. Prvi je, prošle godine, bio sa zagrebačkom bolnicom Sveta Katarina, potom u travnju sa skopskom Specijalnom bolnicom “Filip Vtori”. Prateći tržišnu potražnju, Air Pannonia je u svoju flotu odnedavno uvela novi tip zrakoplova Cessna, kojim omogućava brži prijevoz organa za transplantaciju u suradnji s europskom organizacijom Eurotransplant.
 
(Glas Slavonije)
 

Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika | Strana tržišta i prilike