Događanja

Redovito praćenje i objavljivanje najava različitih događanja koja se odnose na povećanje konkurentnosti i izvoza hrvatskih tvrtki u organizaciji poslovnih udruženja, gospodarskih komora, nadležnih državnih institucija te informiranje o svim događanjima u organizaciji regionalne i lokalne zajednice, a sve u cilju unaprjeđenja i promocije hrvatskoga gospodarstva.
 

VAŽNA OBAVIJEST

S obzirom na globalnu krizu izazvanu širenjem korona virusa, mnoga su događanja iz područja gospodarstva (sajmovi, gospodarski forumi, specijalizirane izložbe) otkazana ili odgođena.

Ljubazno molimo da informacije o novim terminima održavanja ili otkazivanja događaja pratite izravno na web stranicama organizatora događanja, čija je poveznica u samoj najavi događanja.

 

 Srpanj 2022. 


17. Konvencija Hrvatskih izvoznika i 15. dodjela nagrada "Zlatni ključ", 04. srpnja 2022. godine, Zagreb, Hrvatska
Udruga Hrvatski izvoznici, sa svojim partnerima - Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom obrtničkom komorom, Hrvatskom mrežom poslovnih anđela (CRANE) i Financijskom agencijom organizira 17. KONVENCIJU HRVATSKIH IZVOZNIKA na temu Izvozna izvrsnost koja će se održati u ponedjeljak, 04. srpnja 2022.g., od 9.30 sati, u Zagrebu, u hotelu The Westin Zagreb, Izidora Kršnjavoga 1.
PROGRAM

9. Konferencija o izvozu "Pametni znaju čemu služi izvoz", 05. srpnja 2022. godine, Zagreb, Hrvatska
KONFERENCIJA O IZVOZU održava se u hotelu International, Zagreb, pod geslom „Pametni znaju čemu služi izvoz“ kako bismo dodatno upozorili na to da je upravo rast izvoza najvažniji čimbenik rasta BDP-a.
Cilj skupa je uputiti na dobre primjere i izazove s kojima se izvoznici svakodnevno susreću kao i rješenja koja im na tom putu pomažu te potaknuti suradnju na stranim tržištima. Sve to u funkciji poticanja razvoja poduzetništva, proizvodnje, inovativnih modela poslovanja i edukacije temeljem međusobne suradnje i razmjene iskustava.
Konferencija je namijenjena tvrtkama svih profila koje žele poboljšati svoje izvozne rezultate.
PRIJAVA
PROGRAM
Kontakti:
telefon: +385 1 6333 536;
e-mail:  konferencije@lider.media;
web: lider.events/izvoz/ 
kontakt za sponzorstva: kresimir.grgic@lider.media

7. Konferencija Marketing and Sales by Numbers, 07. srpnja 2022. godine, Zagreb, Hrvatska
CILJ KONFERENCIJE  je marketinškim i prodajnim profesionalcima približiti neke od provjerenih načina za efikasan marketing koji se temelje na podacima i brojkama.
IDEJA KONFERENCIJE je na jednom mjestu okupiti ključne ljude odjela marketinga i prodaje u kompanijama kako bi zajedničkim snagama pronašli odgovor na pitanje svih pitanja – Kako povećati prodaju?
Konferencija je namijenjena voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, voditeljima ključnih kupaca, osobama zaposlenima u agencijama za tržišno komuniciranje, brend-menadžerima i produkt-menadžerima, PR stručnjacima, menadžerima, vlasnicima malih i srednjih poduzeća, konzultantima.
PRIJAVA
PROGRAM
Kontakti:
telefon: +385 1 6333 536;
e-mail:  konferencije@lider.media
web: lider.events/mip/  

19. Hrvatski seminar o tlačnoj opremi Tlačna oprema 2022., 12. srpnja 202. godine, Zagreb, Hrvatska
Hrvatski seminar o tlačnoj opremi, koji se održava u Zagrebu, Kongresni centar 'Antunović', 12. srpnja 2022., dio je Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2021. – 2022. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 4. ožujka 2021. godine.)
Hrvatski seminar tlačnoj opremi tradicionalno je mjesto za okupljanje struke u tom za gospodarstvo važnom području. Naime, oprema pod tlakom predstavlja osnovne elemente energetskih, procesnih i termotehničkih sustava i zauzima drugo mjesto po brojnosti u industriji u zemljama Europske unije. Njezina konstrukcija, proizvodnja, inspekcija i održavanje iznimno su bitni za sigumost Ijudi, materijalnih dobara i okoliša, ali i za ekonomičan rad postrojenja.
Seminar je zamišljen kao mjesto okupljanja stručnjaka iz područja opreme pod tlakom i ostalih zainteresiranih koji su izravno ili neizravno povezani s tim područjem.
Kontakt:
ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
Sokolska ulica 25, HR-10000 Zagreb
+385 1 377 12 56
ege@ege.hr
https://www.energetika-marketing.hr
PROGRAM
PRIJAVA

 

 Kolovoz 2022. 

 

 Rujan 2022. 

 
Warsaw Dental Medica Show - International Trade Fair and Congress of Dentistry and Aesthetic Medicine, 08. – 10. rujna 2022. godine, Varšava, Poljska
IV. izdanje Međunarodnog sajma i kongresa stomatologije i estetske medicine održava se od 08. do 10. rujna 2022. godine u Varšavi.
Organizator:
Ptak Warsaw Expo
 +48 518 739 124
 info@warsawexpo.eu
 https://warsawexpo.eu/
Više informacija na: https://warsawexpo.eu/en/fair-calendar/warsaw-dental-medica-show-international-fair-and-congress-of-dentistry-and-aesthetic-medicine/
 

 Listopad 2022. 

Basra International Oil and Gas Exhibition and Conference", 04. - 07. listopada 2022. godine, Basra, Irak
Međunarodni sajam i konferencija nafte i plina „Basra International Oil and Gas Exhibition and Conference" održavat će se od 4. do 7. listopada 2022. godine u gradu Basri, Irak.
Više pojedinosti na: e-mail: alsorouhiraq@gmail.com
telefon: 009647736674006, 009647706549020
 

 Studeni 2022. 

 

 Prosinac 2022.