Događanja

Redovito praćenje i objavljivanje najava različitih događanja koja se odnose na povećanje konkurentnosti i izvoza hrvatskih tvrtki u organizaciji poslovnih udruženja, gospodarskih komora, nadležnih državnih institucija te informiranje o svim događanjima u organizaciji regionalne i lokalne zajednice, a sve u cilju unaprjeđenja i promocije hrvatskoga gospodarstva.
 

VAŽNA OBAVIJEST

S obzirom na globalnu krizu izazvanu širenjem korona virusa, mnoga su događanja iz područja gospodarstva (sajmovi, gospodarski forumi, specijalizirane izložbe) otkazana ili odgođena.

Ljubazno molimo da informacije o novim terminima održavanja ili otkazivanja događaja pratite izravno na web stranicama organizatora događanja, čija je poveznica u samoj najavi događanja.

 

 Prosinac 2022. 

 

 Siječanj 2023. 

 
4. konferencija o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu HRVATSKA 4.0 SVIJETLA BUDUĆNOST i 8. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti, pametnim domovima, zgradama i gradovima, 26. siječnja 2023. godine, Zagreb, Hrvatska
U Zagrebu u Kongresnom centru 'Antunović', 26. siječnja 2023. godine održati će se 4. konferencija o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu i 8. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti, pametnim domovima, zgradama i gradovima.
PROGRAM
PRIJAVA
Kontakt:
ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
Sokolska ulica 25,
HR-10000 Zagreb
+385 1 377 12 56
ege@ege.hr
https://www.energetika-marketing.hr
 

 Veljača 2023. 


„UP Global Investors Summit“, 10. - 12. veljače 2023. godine, Lucknow, Indija
Indijska najbrže rastuća država Uttar Pradesh bit će domaćin gospodarskog događanja za ulagače „UP Global Investors Summit“ koje će se održavati od 10. do 12. veljače 2023. godine u gradu Lucknowu, Uttar Pradesh.
Ova država nalazi se na drugom mjestu po lakoći poslovanja među državama Indije.
Pregled investicijskih politika u 20 prioritetnih područja dostupan je na: www.invest.up.gov.in.
 
Seminar o mogućnostima primjene obnovljivih izvora energije Energija iz dubina, 16. veljače 2023. godine, Zagreb, Hrvatska
U Zagrebu, u Kongresnom centru 'Antunović' 16. veljače 2023. godine održati će se seminar o mogućnostima primjene obnovljivih izvora energije pod naslovom Energija iz dubina.
Dizalice topline tlo - voda i voda - voda, ali i geotermalne elektrane i toplane sve su češće širom Europe, a Hrvatska u usporedbi s mnogim drugim zemljama raspolaže značajnim geotermalnim potencijalom.
To je razlog zašto su stručne rasprave, razmjena ideja i razmišljanja iz tog područja nužne, sve kako bi se u što većoj mjeri omogućilo iskorištavanje te, gotovo besplatne energije (naravno, samo energija je besplatna, ali postupci, oprema i uređaji za njezino iskorištavanje nisu!). Mnogi ostvareni projekti, ali i oni koji će tek uslijediti pokazuju da sve kreće u dobrom smjeru.
PROGRAM
PRIJAVA
Više možete vidjeti na https://energetika-marketing.hr/energija-iz-dubina/hr/pocetna/
Kontakt:
ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
Sokolska ulica 25,
HR-10000 Zagreb
+385 1 377 12 56
ege@ege.hr
https://www.energetika-marketing.hr
 

 Ožujak 2023. 


„Business&Investment Forum Mendoza“, 02. - 04. ožujka 2023., Mendoza, Argentina
„Business&Investment Forum Mendoza“ održavat će se od 02. do 04. ožujka 2023. godine u argentinskom gradu Mendozi.
Forum organizira pokrajinska vlada Mendoze i poslovna zajednica s ciljem promicanja te pokrajine kao investicijske destinacije u strateškim gospodarskim područjima.
Forum će omogućiti potencijalnim domaćim i stranim ulagačima uvid u gospodarski život i infrastrukturne projekte.
Kontakt:
E-mail: cem@cem.org.ar

 

 Travanj 2023. 


 

 Svibanj 2023. 

 

 Lipanj 2023. 

 

 Srpanj 2023. 

 

 Kolovoz 2023. 

 

 Rujan 2023. 

 

 Listopad 2023. 

 

 Studeni 2023. 

 

 Prosinac 2023.