Događanja

Redovito praćenje i objavljivanje najava različitih događanja koja se odnose na povećanje konkurentnosti i izvoza hrvatskih tvrtki u organizaciji poslovnih udruženja, gospodarskih komora, nadležnih državnih institucija te informiranje o svim događanjima u organizaciji regionalne i lokalne zajednice, a sve u cilju unaprjeđenja i promocije hrvatskoga gospodarstva.
 

VAŽNA OBAVIJEST

S obzirom na globalnu krizu izazvanu širenjem korona virusa, mnoga su događanja iz područja gospodarstva (sajmovi, gospodarski forumi, specijalizirane izložbe) otkazana ili odgođena.

Ljubazno molimo da informacije o novim terminima održavanja ili otkazivanja događaja pratite izravno na web stranicama organizatora događanja, čija je poveznica u samoj najavi događanja.


 Studeni 2021. 


13. SUSRET GRADONAČELNIKA I PODUZETNIKA, 24. - 26. studenog 2021. godine, Pula, Hrvatska
13. Susret gradonačelnika i poduzetnika održati će se od 24. do 26. studenog 2021. godine u Puli, Hotel Park Plaza Histria.
S obzirom na epidemiološku situaciju i planirani broj uzvanika, sudjelovanje na konferenciji bit će moguće isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19.
Prijavi se na vrijeme
Program susreta

SAVJETOVANJE IZ RADNIH ODNOSA, 25. – 26. studenog 2021. godine, Opatija, Hrvatska
Dvodnevni seminar u Opatiji: SAVJETOVANJE IZ RADNIH ODNOSA, Zapošljavanje, otkazi, radno vrijeme i godišnji odmori održati će se 25. i 26. studenog 2021. godine u opatijskom hotelu Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, Ul. Viktora cara Emina 6.
Predavači:
»  Dražen Lančić, dipl. iur., odvjetnik
»  Tajana Zlabnik, dipl. iur., odvjetnica
Prvi dan govorit ćemo o aktualnim pitanjima kod zasnivanja radnog odnosa i sklapanja ugovora o radu u praksi te nakon toga o prestanku ugovora o radu na neodređeno i određeno vrijeme, kao i o izvanrednom i redovitom otkazu koji je uvjetovan ponašanjem radnika.
Drugi dan pojašnjavamo obveze poslodavca i radnika kod reguliranja radnog vremena te temu godišnjih odmora na način da se obrađuju pitanja koja predstavljaju najčešće dileme u praski.
Više o seminaru
Prijava
Kotizacija: 1.375,00 kn (1.100,00 kn + PDV). Za drugog i svakog sljedećeg sudionika iz istog društva kotizaciju iznosi 1.200,00 kn (960,00 kn + PDV).
Kontakt:
M.B. SEMINAR d.o.o. - F. Folnegovića 6d - 10000 Zagreb
www.seminar.hr - seminar@seminar.hr
 

 Prosinac 2021. 


11. Konferencija ŽENE U BIZNISU, 02. prosinca 2021. godine, Zagreb
Hrvatska Konferencija donosi inspirativne životne i poduzetničke priče te odličan networking s najmoćnijim ženama hrvatskog biznisa.
NAPOMENA: S obzirom na epidemiološku situaciju i planirani broj uzvanika, sudjelovanje na konferenciji bit će moguće isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i /ili preboljenju bolesti COVID-19.
PRIJAVA
PROGRAM
Kontakti za sponzorstva:
marketing@lider.media,
kresimir.grgic@lider.media,
01/6333-537

Festival čokolade, 03. – 05. prosinca 2021. godine, Opatija, Hrvatska
Od 3. do 5. prosinca posjetitelji sajma „Čokoladna čarolija“ moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga „slatka iznenađenja“ koja su pripremili organizatori.  Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih „craft“ čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu.
U sklopu sajma „Čokoladna čarolija“ svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija i koncerata vezanih uz čokoladu održavaju se u brojnim opatijskim hotelima i restoranima.
Više možete vidjeti na https://www.visitopatija.com/festival-cokolade
Rezervacija
Kontakt
Turistička zajednica grada Opatija
Turistički informativni centar Maršala Tita 128, 51 410 Opatija
Tel.: 00 385 51 271 310
E-Mail: tic@visitOpatija.com

5. HR KONFERENCIJA "Autentična organizacija", 09. prosinca 2021. godine, Zagreb, Hrvatska
5. HR konferencija "Autentična organizacija" održati će se 09. prosinca 2021. godine uživo Sheraton Zagreb Hotel i online (via YouTube).
KOMU JE KONFERENCIJA NAMIJENJENA: Vlasnicima tvrtki, menadžerima, HR menadžerima, voditeljima timova i svima koji imaju interes za kreiranje i njegovanje autentičnosti u svojim organizacijama, liderima i zaposlenicima.
PRIJAVA
PROGRAM
Kontakti:
telefon: +385 1 6333 536;
e-mail:  konferencije@lider.media;
web: lider.events/hr-konferencija/