ZŠEM među tri najbolje poslovne škole u istočnoj Europi

Slika /slike 1/Gospodarstvo/untitled.png

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) izabrana je i ove godine među tri najbolje poslovne škole u istočnoj Europi, prema rangiranju Eduniversala, priopćilo je Znanstveno-nastavno vijeće ZŠEM-a.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) izabrana je i ove godine među tri najbolje poslovne škole u istočnoj Europi, prema rangiranju Eduniversala, priopćilo je u petak Znanstveno-nastavno vijeće ZŠEM-a

Kako je izvijestio dekan ZŠEM-a dr. Đuro Njavro, u dopisu koji mu je poslao Eduniversal International Scientific Committee stoji kako su prikupili ocjene 700 dekana najboljih poslovnih škola iz svih krajeva svijeta. ZŠEM su, ističe se u priopćenju, glasovanjem dekana izabrali među top-3, baš kao i prošle godine.

Najavljeno je da će rezultati izbora biti objavljeni 18. listopada na konferenciji u Dubrovniku (Eduniversal World Convention).

Prošlogodišnji i ovogodišnji izbor dokaz su postignute kvalitete nastave i studiranja, koju su prepoznali dekani najboljih poslovnih škola u svijetu, rekao je dekan dr. Đuro Njavro. Uz akreditaciju AACSB, prema kojoj je ZŠEM među pet posto najboljih poslovnih škola svijeta, novo rangiranje Eduniversala ispunjava ponosom i obvezuje na još bolji rad, priopćilo je Znanstveno-nastavno vijeće ZŠEM-a.

(Lider)

Vijesti iz medija | Događanja