Zagrebački startup Score Alarm širi se na europska tržišta

Slika /slike/Foto s Google Drive gospodarstvo/shutterstock_162947666.jpg

Ivan Klarić, osnivač i direktor Score Alarma kaže kako im se razvoj ubrzava zbog širenja na europska tržišta. Navodi da su u proteklih pola godine zaključili četiri velika posla u regiji te su korak do zaključivanja još dva u Italiji i Velikoj Britaniji.

 
Ivan Klarić, osnivač i direktor Score Alarma kaže kako im se razvoj ubrzava zbog širenja na europska tržišta. Do kraja godine očekuje četiri puta više korisnika na vlastitoj platformi. "Aplikacija Score Alarm je i dalje aktivna, ali je više ne promoviramo jer smo se okrenuli isključivo poslovima za velike klijente iz industrije sportskog klađenja", kaže Klarić. Navodi da su u proteklih pola godine zaključili četiri velika posla u regiji te su korak do zaključivanja još dva u Italiji i Velikoj Britaniji.
 
U regiji je njihov korisnik postao Bet Live, najveći priređivač igara na sreću u BiH, zatim rumunjska Casa Pariurilor, mađarska državna lutrija Szerencsejáték te njemačka tvrtka Oddset. "Upravo će nam poslovi u Rumunjskoj i Mađarskoj, i to zbog veličine poslovnih partnera, omogućiti da do kraja godine na našoj tehnologiji budemo imali i milijun krajnjih korisnika", kaže Klarić.
 
Dodaje da su jedini proizvođač rješenja za industriju sportskog klađenja koji je specijaliziran za mobilne aplikacije. Zagrebački startup Score Alarm, koji je prije tri godine svoj prvi veći posao ugovorio s Hrvatskom lutrijom omogućivši toj državnoj tvrtki da postane prva iz domaćeg javnog sektora koja je kupila neki proizvod ili uslugu od hrvatskog startupa, ali i prva na svijetu koja je sportskim kladioničarima omogućila da odmah saznaju jesu li ispunili dobitni listić, premašio je 250.000 krajnjih korisnika na svojoj platformi.
 
(Poslovni dnevnik)


Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz