Tvrtka Sixt rent a car Hrvatska osvojila 4 prestižne nagrade za izvrsnost i kvalitetu u Marakešu

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_186282902_cr.jpg

Ovogodišnja svjetska konvencija tvrtke Sixt rent a car održala se u Marakešu. Tvrtka Sixt rent a car Hrvatska osvojila je čak 4 nagrade: 3 nagrade za Hrvatsku (izvrsnost podružnice, razvoj marketinga i performanse zemlje) i nagradu za najboljeg zaposlenika na svijetu (Rental Agent Certification 2018 - Best in the world).

Ovogodišnja svjetska konvencija tvrtke Sixt rent a car održala se u Marakešu. Na konvenciji su sudjelovali predstavnici 130 zemalja u kojima je hrvatska tvrtka Sixt rent a car Hrvatska prisutna kao korporacija ili preko franšize.

Posljednji dan konvencije održana je Gala večera tijekom koje su proglašeni pobjednici prestižnih Glory nagrada.

Tvrtka Sixt rent a car Hrvatska osvojila je čak 4 nagrade: 3 nagrade za Hrvatsku (izvrsnost podružnice, razvoj marketinga i performanse zemlje) i nagradu za najboljeg zaposlenika na svijetu (Rental Agent Certification 2018 - Best in the world).

Hrvatski tim dobio je izuzetan pljesak iz cijele publike te je pokazao da ne samo da se male zemlje mogu mjeriti s velikima nego ih mogu i nadmašiti! Tvrtka Sixt rent a car Hrvatska dokazala je da jedinstvo, jasna vizija i dodatni napor cijelog tima donose izvanredne rezultate.

Tvrtka Sixt rent a car osnovana je 1912. godine u Njemačkoj te je postigla jedinstvenu tržišnu poziciju zahvaljujući brojnim faktorima kao što su širok izbor vrhunskih proizvoda u poslovnim segmentima najma i leasinga vozila, izvrsnu vrijednost za novac, dosljednu orijentaciju vrhunske usluge koju pružaju zaposlenici Sixta i svoju snažnu inovativnu kulturu.

Tvrtka je zastupljena u preko 130 zemalja širom svijeta. U Republici Hrvatskoj Sixt rent a car prisutan je od 2000. godine putem tvrtki koje su imale franšizu. Tvrtka A-Anticus d.o.o. preuzela je franšizu 2010. godine i danas u vrhu sezone raspolaže s više od 5.000 vozila za najam.
 
(tportal)

Pisane vijesti