Tvrtka Bijeli svijet osvojila svjetsku nagradu nadmašivši 100 konkurenata

Slika /slike 1/Grafovi/shutterstock_152704316_cr.jpg

Globalna korporacija LG Electronics dodijelila je hrvatskoj tvrtki 'Bijeli svijet', u konkurenciji više od stotinu tvrtki iz svih krajeva svijeta, nagradu naziva 'Outstanding Growth Performance' za najbrže ostvaren rast u 2019. godini.

Zbog stopostotnog rasta prodaje u petnaest zemalja srednje i istočne Europe hrvatska tvrtka 'Bijeli svijet', u konkurenciji više od stotinu tvrtki iz svih krajeva svijeta, osvojila je još jedno prestižno priznanje. Globalna korporacija LG Electronics dodijelila im je nagradu naziva 'Outstanding Growth Performance' za najbrže ostvaren rast u 2019. godini.

'Iako dolazimo iz male Hrvatske i samo smo jedni među više od stotinu partnera korejske korporacije LG već drugu godinu osvajamo svjetska priznanja. Prošle godine smo dobili nagradu za najboljeg partnera, a ove godine nagrađen je rekordan rast koji smo ostvarili', objasnio je Mario Martinek, direktor Bijelog svijeta.

Impresivne rezultate na domaćem tržištu ali i u 15 europskih zemalja, od Poljske do Grčke, 'Bijeli svijet', kao jedini strateški partner LG korporacije za ovo područje, ostvaruje kroz inovativni poslovni model. Već više od deset godina poslovnu priču koja se pokazala izuzetno profitabilnom na hrvatskom, uspješno primjenjuju i na inozemnim tržištima.

Priča uspješnica krenula je iz B2B segmenta, kada je 'Bijeli svijet' opremio profesionalne praonice rublja većine poznatih objekata iz HoReCa sektora kao što su Hilton, Falkensteiner, Radisson, Kempinski, McDonald’s, Valamar, Maistra, Plava Laguna, boutique hoteli Ikador, Bevanda, Bastion, Martinis Marchi i mnogi drugi.

Više od 1.500 zadovoljnih kupaca i preko 5.000 prodanih uređaja jamče da ovo nije posljednja nagrada za 'Bijeli svijet'.

(Glas Istre)

Vijesti iz medija | Događanja