Sudjelovanje hrvatskih tvrtki na svjetskom sajmu prometne infrastrukture u Berlinu

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_172858154_cr.jpg

U Berlinu je od 20. do 23. rujna ove godine održan svjetski sajam prometne infrastrukture „InnoTrans“ na kojem su nastupile i hrvatske tvrtke: ALTPRO,  Đuro Đaković Specijalna Vozila d.d., Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. i KONČAR. Ovaj svjetski sajam prometne infrastrukture obišlo je 140.000 posjetitelja iz 131 zemlje, a predstavila su se 2.834 izlagača iz 56 zemalja.

U Berlinu je od 20. do 23. rujna ove godine održan svjetski sajam prometne infrastrukture „InnoTrans“ na kojem su nastupile i hrvatske tvrtke: ALTPRO,  Đuro Đaković Specijalna Vozila d.d., Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. i KONČAR. Sajam se inače održava u dvogodišnjem turnusu.

Sajam je bio podijeljen u pet izložbenih segmenata: željeznička tehnologija, željeznička infrastruktura, javni prijevoz, interijeri i izgradnja tunela.

InnoTrans je zauzeo sve 42 dvorane berlinskog izložbenog centra. Jedinstvena prodajna točka bila je  staza i mjesto na otvorenom s 3.500 dužnih metara tračnica, na kojima je predstavljeno sve od vagona cisterni do brzih vlakova.

Posjetitelji su mogli razgledati 128 vozila i eksponata.

Ovaj svjetski sajam prometne infrastrukture obišlo je 140.000 posjetitelja iz 131 zemlje, a predstavila su se 2.834 izlagača iz 56 zemalja.

(MVEP)

 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz