Sudjelovanje hrvatskih tvrtki na sajmu „China Brand Fair“ u Budimpešti

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_109910375_cr.jpg

Sajam „China Brand Fair“ održan je od 3. do 5. lipnja 2019. godine u Budimpešti u organizaciji Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CECZ) iz Budimpešte. Sajam je namijenjen povezivanju poduzetnika iz Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe. Na sajmu su u organizaciji Hrvatske gospodarske komore sudjelovale i tvrtke proizvođači iz Republike Hrvatske - Ljekovite gljive, Gecko, Esal, Hedonica i drugi.

Sajam „China Brand Fair“ održan je od 3. do 5. lipnja 2019. godine u Budimpešti u organizaciji Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CECZ) iz Budimpešte.

Sajam je namijenjen povezivanju poduzetnika iz Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe. Na sajmu su u organizaciji Hrvatske gospodarske komore sudjelovale i tvrtke proizvođači iz Republike Hrvatske - Ljekovite gljive, Gecko, Esal, Hedonica i drugi.

Na ovogodišnjem sajmu sudjelovalo je više od 300 kineskih izlagača i 60-ak europskih, a sudionici su registrirani u zajedničku poslovnu bazu kineskih i europskih tvrtki zainteresiranih za međusobnu trgovinu.

Sajam je svečano otvorio Jielong Duan, veleposlanik NR Kine u Mađarskoj, a otvorenju su prisustvovali i veleposlanici odnosno predstavnici veleposlanstava zemalja tvrtki sudionica na sajmu.

Tako je na otvaranju sajma iz Veleposlanstva Republike Hrvatske u Budimpešti nazočio Ivan Bušić, koji je tom prigodom posjetio i hrvatski štand.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz