Prezentacija turističkog klastera Središnje Hrvatske u Münchenu

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_109910375_cr.jpg

Predstavljanje turističke ponude klastera Središnje Hrvatske održana je u organizaciji ispostave HTZ-a u Münchenu, u suradnji sa turističkim zajednicama Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije.

Dana 07. travnja 2016. godine u prostorijama Presse Cluba u Münchenu održano je predstavljanje turističke ponude klastera Središnje Hrvatske.

Prezentacija je održana u organizaciji ispostave Hrvatske turističke zajednice u Münchenu,  u suradnji sa turističkim zajednicama Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije, a prisustvovalo joj je 30ak predstavnika medija i touroperatera s područja Bavarske.

Cilj prezentacije bila je promocija cjelokupne turističke ponude i turističkih potencijala predmetnog klastera kojeg su predstavili gospođa Elizabeta Dolenec, direktorica TZ Varaždinske županije i gospodin Karlo Ivanek iz TZ Varaždinskih Toplica. Prezentirani su klaster u cjelini, aktivni, gastronomski i kulturni te arheološki sadržaji, kao i smještajni kapaciteti Središnje Hrvatske.

Nakon prezentacije uslijedio je poslovni dio manifestacije s B2B radionicom između poslovnih subjekata Središnje Hrvatske i turoperatora s područja Münchena i Bavarske. Mogućnost izravne komunikacije s nekima od najjačih njemačkih medijskih kuća i agencija iskoristili su predstavnici Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju iz Varaždinskih Toplica, Hotela Turist, turističke agencije Lily Tours, DMK agencije Vall042 te Park Boutique Hotela Varaždin iz Varaždinske županije te predstavnici Bluesun hotela, Termi Jezerčica, Vuglec brega i Vile Magdalena iz Krapinsko-zagorske županije.

Sudionici prezentacije imali su priliku degustirati raznovrsne vrhunske gastronomske delicije i kvalitetna vina iz predstavljenih turističkih regija Hrvatske.

 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz