Prezentacija Adventa u Zagrebu i letova Croatia Airlinesa Lisabon-Zagreb

Slika /slike 1/Turizam/advent u zagrebu.jpg

Turistička zajednica Grada Zagreba i Croatia Airlines,  uz sudjelovanje Veleposlanstva RH u Lisabonu, 19. listopada 2017. godine u Lisabonu održali su prezentaciju Adventa u Zagrebu, kao i prezentaciju izravnih letova Croatia Airlinesa u zimskom razdoblju

Turistička zajednica Grada Zagreba i Croatia Airlines,  uz sudjelovanje Veleposlanstva RH u Lisabonu, 19. listopada u Hotelu Real Palacio u Lisabonu održali su prezentaciju Adventa u Zagrebu, kao i prezentaciju izravnih letova Croatia Airlinesa u zimskom razdoblju, do 08. siječnja 2018. godine.

Uvodno je gđa Rita Cascada, lokalni agent Croatia Airlinesa u Lisabonu održala prezentaciju o Croatia Airlinesu, te izravnim letovima Croatia Airlinesa Lisabon-Zagreb u zimskom razdoblju do 08. siječnja 2018. godine. Postoji mogućnost i povezivanja letova sa Splitom i Dubrovnikom.

Potom je gđa Jasenka Mandžuka, rukovoditelj Službe za promidžbu i komunikaciju TZ Grada Zagreba održala prezentaciju o Adventu u Zagrebu, koji je dvije godine zaredom, 2015. I 2016. godine proglašen najboljim adventom u Europi.

Istaknula je kako je fokus na grupe, ali i na djecu, zbog bogatog programa za djecu (klizalište, radionice, igre). U sklopu događanja, organizirana je i lutrija gdje je sretni pobjednik (Turistička agencija Abreu) dobio kao nagradu boravak u Zagrebu i 2 karte za povratni let Croatia Airlines Lisabon-Zagreb.

Prezentaciji je nazočilo više od 40 uzvanika, među kojima predstavnici portugalskih turističkih agencija, Hrvatsko-portugalske trgovinske komore (CCLC), te predstavnici i gosti Veleposlanstva RH u Lisabonu.
 

Pisane vijesti