Predstavljeni hrvatski beach party kupaći kostimi u Las Vegasu

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_157152221_cr.jpg

S najveće svjetske smotre tekstilne industrije, odjeće, obuće i modnih dodataka u Las Vegasu pod nazivom „Magic“, kolekcija Tropical Glow 2016/2017 poduzetnice Martine Kuntić, vlasnice tvrtke Dimora d.o.o. i branda Agjamal zainteresirala je desetke američkih investitora željnih ulagati u ovaj poslovni poduhvat.

S upravo okončane najveće svjetske smotre tekstilne industrije, odjeće, obuće i modnih dodataka u Las Vegasu pod nazivom „Magic“, mlada poduzetnica Martina Kuntić (28), magistrica ekonomije iz Križevaca, vlasnice tvrtke Dimora d.o.o., i branda Agjamal, vratila se sa izvrsnim vijestima.

Njezina kolekcija Tropical Glow 2016/2017 - ručno rađenih, unikatnih i vrlo raskošnih beach party kupaćih koja je u Las Vegasu zainteresirala na desetke američkih investitora željnih ulagati u ovaj poslovni poduhvat, privukla je i pozornost poznatih američkih fashion huntera koji kupuju i / ili predlažu odjeću za velike zvijezde svjetske glazbene i glumačke scene.

Sajam Magic, kojeg pohodi tijekom odvijanja u jednom danu i više od 100 tisuća posjetitelja vezanih uz modnu industriju, dizajna odjeće i obuće, te profesiju stilista, a ugostio je ove godine i više od 450 renomiranih svjetskih brandova.

Martina Kuntić, članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, polučila je veliki uspjeh predstavljanjem svojeg dizajnerskog branda Agjamal, te linijom Beach – party kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina kada je, kao jedina poduzetnica u modnoj industriji s područja jugoistoče Europe na najvećoj svjetskoj smotri tekstilne industrije, odjeće, obuće i modnih dodataka u Las Vegasu. 

(Suvremena.hr)


 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz