Predstavljanje hrvatskih tvrtki na sajmu HostMilano

Slika /slike 1/Gospodarstvo/HostMilano1.jpg

Pet hrvatskih tvrtki, Končar – profesionalne kuhinje d.o.o. iz Zagreba, Engasco d.o.o. iz Splita, Intis d.o.o. iz Zagreba, Medina Gelus d.o.o. iz Poreča i Soing d.o.o. iz Varaždina,  predstavilo se na Međunarodnom sajmu HostMilano koji se održao od 13. do 17. listopada 2023. godine na prostoru Rho sajma.

43. Međunarodni  sajam HostMilano, koji se održao od 13. do 17. listopada 2023. godine na prostoru Rho sajma, posvećen je svijetu ugostiteljstva i hotelijerstva. Održava se svake dvije godine i nudi sve što je potrebno za uspješan restoran: od sirovina do poluproizvoda, od strojeva do opreme, od namještaja do posuđa, uz dubinski uvid u trendove, tehnologije, inovacije.

Od profesionalnog cateringa do umijeća pečenja, od profesionalnih aparata za kavu, preko tehnologije za izradu sladoleda, slastica i konditorskih proizvoda, pizza i tjestenine, do pribora za jelo – sve to na jednom mjestu.

Na sajmu su se predstavile i hrvatske tvrtke: Končar – profesionalne kuhinje d.o.o. iz Zagreba, Engasco d.o.o. iz Splita, Intis d.o.o. iz Zagreba, Medina Gelus d.o.o. iz Poreča i Soing d.o.o. iz Varaždina.

Generalni konzul dr.sc. Stjepan Ribić iz Generalnog  konzulata RH u Milanu posjetio je hrvatske izlagače koji su mu rekli da su jako zadovoljni sa sajmom i da su dogovorili nove ugovore te je održao i  sastanak s organizatorima sajma koji su mu potvrdili veliki interes i pozitivne dojmove.

(MVEP)

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz