Posjet diplomatsko-gospodarskog kluba Koprivničko-križevačkoj županiji

Slika /slike 1/1Q7A3472.jpg

Članovi diplomatsko-gospodarskog kluba, gospodarski savjetnici i trgovinski predstavnici 26 veleposlanstva u Republici Hrvatskoj, borave u jednodnevnom posjetu Koprivničko - križevačkoj županiji, s ciljem upoznavanja gospodarskih i investicijskih potencijala ove županije.

Članovi diplomatsko-gospodarskog kluba, gospodarski savjetnici i trgovinski  predstavnici 26 veleposlanstva u Republici Hrvatskoj, borave u jednodnevnom posjetu Koprivničko - križevačkoj županiji, s ciljem upoznavanja gospodarskih i investicijskih potencijala ove županije.

Posjet su započeli na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima sastankom sa županom Darkom Korenom, predstavnicima gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, čelnicima županijske gospodarske komore i regionalne razvojne agencije te predstavnicima odabranih lokalnih kompanija. U nastavku programa posjetili su 21. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji se održava u Križevcima, gdje su imali priliku upoznati se s ponudom i poslovnim planovima pojedinih izlagača.

U popodnevnim satima posjet Koprivničko – križevačkoj županiji nastavlja se  obilaskom  afirmiranih tvrtki iz područja metalne i prehrambene industrije (SC metalne konstrukcije d.o.o., Križevci i Podravka d.d., Koprivnica).

Posjet se održava u organizaciji Uprave za gospodarske poslove i razvojnu suradnju Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, u sklopu aktivnosti gospodarske diplomacije, s ciljem promocije lokalnog poduzetništva i gospodarstva te otvaranja mogućnosti novih poslovnih suradnji i širenja tržišta.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Događanja