Održana osnivačka skupština udruge Hrvatski poslovni klub u BiH

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_109910375_cr.jpg

Osnivači Udruge Hrvatski poslovni klub u BiH su Podravka d.o.o., Croatia osiguranje d.d., Auto flota d.o.o., Školska naklada d.o.o. i Hrvatska gospodarska komora. Kroz djelovanje Hrvatskog poslovnog kluba, ključni cilj je poticanje razvoja ekonomske, trgovinske i ulagačke suradnje između Hrvatske i BiH.

U prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini u Sarajevu, 17. svibnja 2022. godine održana je sjednica osnivačke skupštine udruge Hrvatski poslovni klub u Bosni i Hercegovini, čije je sjedište u Sarajevu. Udruga je dobrovoljna, nestranačka i neprofitna organizacija, osnovana na inicijativu Hrvatske gospodarske komore te uz podršku Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH.

Klub je osnovan s ciljem kreiranja platforme za razmjenu informacija, iskustava i ideja između članica – gospodarskih subjekata koji posluju ili svoje poslovanje žele ostvariti u Bosni i Hercegovini.

Članovi Hrvatskog poslovnog kluba mogu biti sve pravne i fizičke osobe bilo da svoje poslovne aktivnosti obavljaju na području Bosne i Hercegovine ili u inozemstvu.

Kroz djelovanje Hrvatskog poslovnog kluba, ključni cilj je poticanje razvoja ekonomske, trgovinske i ulagačke suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Osnivači Udruge Hrvatski poslovni klub u BiH su: Podravka d.o.o., Croatia osiguranje d.d., Auto flota d.o.o., Školska naklada d.o.o. i Hrvatska gospodarska komora.


(MVEP)



 

Pisane vijesti | Događanja | Hrvatski izvoz