O razvoju poduzetništva i trgovine između Hrvatske i Zapadne Australije

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_110479439_cr.jpg

Godišnja izborna skupština Zapadnoaustralsko-hrvatske gospodarske komore, 15. po redu, održana je dana 08. listopada 2019. godine u Perthu. Komora je postala prepoznatljiva i učinkovita u svojim aktivnostima  te je značajno doprinijela razvoju hrvatsko-australskih prijateljskih i gospodarskih bilateralnih odnosa.

Godišnja izborna skupština Zapadnoaustralsko-hrvatske gospodarske komore, 15. po redu, održana je dana 08. listopada 2019. godine u Perthu.

Na početku sjednice predsjednik Komore Luke Jurčević (ujedno i predsjednik tvrtke Jurcevic Consulting, jedne od vodećih IT  grupacija Zapadne Australije) podnio je Izviješće o radu u kojem se osvrnuo na dosadašnje aktivnosti  te zahvalio na podršci koju Komora u svome radu dobiva od Konzulata Republike Hrvatske u Perthu.

Također, bila je to prigoda kako bi zahvalio svim aktivnim članovima Komore na doprinosu u unaprjeđenju razvoja poduzetništva i trgovine između Hrvatske i Zapadne Australije.

Nadalje, istaknuo je kako je Komora postala prepoznatljiva i učinkovita u svojim aktivnostima  te je značajno doprinijela razvoju hrvatsko-australskih prijateljskih i gospodarskih bilateralnih odnosa.

Nakon završetka Skupštine, nazočni su bili obaviješteni o konferenciji pod nazivom “Woman in leadership summit” koja će se u organizaciji hrvatskoga Veleposlanstva u Australiji održati od 15. do 17. studenoga 2019. godine u Canberri.

Na konferenciji će sudjelovati i predstavnik hrvatskoga Konzulata u Perthu.

(MVEP)


 

Pisane vijesti | Događanja | Strana tržišta i prilike