O nastupu hrvatskog izlagača na međunarodnom sajmu INTERNORGA

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_108855629_cr.jpg

INTERNORGA, vodeći međunarodni sajam hotelijerstva i ugostiteljstva te pekarstva i slastičarstva, održao se od 15. do 19. ožujka 2019. u halama hamburškog sajma Messe Hamburg und Congress GmbH. Na sajmu je sudjelovalo više od 1.300 izlagača izu 25 država, a svoj drugi nastup imala je hrvatska tvrtka THERMIA d.o.o.

INTERNORGA, vodeći međunarodni sajam hotelijerstva i ugostiteljstva te pekarstva i slastičarstva, održao se od 15. do 19. ožujka 2019. u halama hamburškog sajma Messe Hamburg und Congress GmbH. Na površini od 100.000 m² svoje proizvode, tehnologiju, inovacije i druge sadržaje  prezentiralo je više od 1.300 izlagača iz 25 država svijeta. Sajam je u trajanju od pet dana posjetilo oko 96.000 posjetitelja.

Kada je riječ o novim tehnologijama i inovacijama u spomenutoj gospodarskoj grani, treba istaknuti kako su se, pored novih kuhinjskih i gastro-strojeva, na INTERNORGA-i prezentirali, također, software tvrtke s inovativnim IT rješenjima za financijske kalkulacije, planiranje s ljudskim resursima, organizaciju nabave, bookinga i dr. Veliki broj izlagača čine i proizvođači prehrambenih proizvoda, bezalkoholnih i alkoholnih pića te interijera i malih pribora.

Svoj drugi nastup na INTERNORGI u slijedu održala je hrvatska tvrtka THERMIA d.o.o. (http://thermia.hr/) sa sjedištem u Donjem Miholjcu  predstavljajući svoj novi proizvod, a radi se o mobilnom ugostiteljskom objektu.

Mobilni ugostiteljski štand pod nazivom ARISTON razlikuje se od konvencionalnih štandova po svojoj tehničkoj opremi kao i po višestrukim mogućnostima korištenja. Generalni konzul RH u  Hamburgu Kristijan Tušek posjetio je hrvatskog izlagača, koji je već prisutan na njemačkom tržištu s programom  kaminskih peći, a koje se distribuiraju preko jedne od najvećih distribucijskih mreža u vlasništvu OTTO grupe iz Hamburga.

Također, tijekom sajma INTERNORGA održan je sastanak gk Tušeka i voditelja distribucije ILLE-Papier Service GmbH, koja je u veljači ove godine otvorila svoju poslovnicu u Hrvatskoj. Tvrkta ILLE-Papier Service GmbH proizvodi i distribuira higijenske artikle za gastronomiju i hotelijerstvo. U protekloj godini ostvaren je promet visine 81 milijun EUR. (https://www.ille.de/unternehmen/zahlen-fakten/).

(MVEP)


 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz