Navigacijska rješenja Mirea prisutna u više od 70 zemalja

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_154885673.jpg

Hrvatska softverska kompanija sa sjedištem u Zagrebu koja operira diljem svijeta, specijalizirana za usko područje softvera za navigaciju.


Mireo je netipična kompanija koja se bavi informacijskim tehnologijama ne samo u hrvatskim nego i u svjetskim okvirima.
 
Kako kaže njen član Uprave Ivica Siladić, Mireo je hrvatska softverska kompanija koja je specijalizirana za usko područje softvera za navigaciju, posebice autonavigaciju, i programe za telematički nadzor voznih parkova. “Ta dva područja su srodna jer imaju veze s digitalnim kartama i GPS sustavima, bežičnim povezivanjem i sličnim stvarima. Mi iskorištavamo svoja znanja koja su zajednička tim proizvodima da bismo proizvode učinili jednostavnijim za izradu, stabilnijim i lakšim. Upravo na tome je naš fokus”, ističe Siladić.
 
Kompanija sa sjedištem u Zagrebu operira diljem svijeta i specijalizirana je za razvoj navigacijskih i telematičkih tehnologija (GIS sustavi), a ono što je kod njih posebno je to što su sva inovativna rješenja zasnovana na vlastitim tehnologijama te testirana i potvrđena u komercijalnim aplikacijama. Njihova navigacijska rješenja prisutna su u više od 70 zemalja svijeta, a najveći doseg imaju na tržištima zemalja u razvoju poput Indije, zemalja Bliskog istoka te Turske.
 
Njihovi proizvodi uključuju navigacijske sustave za automobile i pametne telefone, sustave za daljinski nadzor i upravljanje voznim parkom - Mireo Fleet, sustav računalnog određivanja dostavnih ruta - Mireo CAD, kao i mrežnu uslugu Prikaz i pretraživanje elektoničke karte - sustav internetskog pretraživanja, prikazivanja i izračuna putanja.
 
(Privredni vjesnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz