Najavljen treći Rovinj Beach Polo Cup od 8. do 10. lipnja

Slika /slike 1/Turizam/shutterstock_133524719_cr.jpg

Treću godinu zaredom u Rovinju će se od 8. do 10. lipnja održati Rovinj Beach Polo Cup koji će, kao jedinstveni sportski, turistički i društveni događaj, okupiti svjetsku elitu u tom sportu.

Treću godinu zaredom u Rovinju će se od 8. do 10. lipnja održati Rovinj Beach Polo Cup koji će, kao jedinstveni sportski, turistički i društveni događaj, okupiti svjetsku elitu u tom sportu i mnogobrojnu domaću i stranu publiku, najavili su organizatori na konferenciji za novinare u Zagrebu.

Rovinj Beach Polo Cup održat će se na istome mjestu, na plaži Porton Biondi, a organizatori, Adris grupa i njezina hotelska tvrtka Maistra očekuju dobru popunjenost hotela u Rovinju.

"Sretni smo što će Rovinj treću godinu zaredom ugostiti polo igrače iz svijeta - šest međunarodnih timova s više od 60 argentinskih konja. Ove su godine novost dnevne i večernje utakmice, a osim te igre, u kojoj će posjetitelji moći uživati iz nove, veće arene, pripremljen je i bogat zabavni program", istaknuo je predsjednik organizacijskog odbora Rovinj Beach Polo Cupa Uwe Zimmermann.

Organizatori su najavili i nastup svjetski poznate pjevačice Sophie Ellis Bextor 9. lipnja u sklopu Rovinj Summer Music Festivala te druge izvođače.

Istaknuli su kako Polo Cup Rovinj Hrvatsku svrstava uz vrhunska polo odredišta, poput Dubaija, New Yorka i Miamija.

To Hrvatsku i Rovinj pozicionira i kao poželjno i zanimljivo odredište te utječe na povećanje broja noćenja u predsezoni i posezoni u hotelima s četiri i pet zvjezdica, rekao je član Uprave Adrisa i predsjednik Uprave Maistre Tomislav Popović. 

(Hina)



Najave | Događanja