Na međunarodnom dizajnerskom natjecanju u Los Angelesu hrvatski dizajner osvojio četiri nagrade

Slika /slike 1/Grafovi/shutterstock_173113388_cr.jpg

Na međunarodnom dizajnerskom natjecanju IDA International design awards održanom u Los Angelesu, u konkurenciji od više od 1.000 prijavljenih projekata iz 52 zemlje, hrvatski dizajner Ivan Dilberović osvojio je četiri nagrade.

Na međunarodnom dizajnerskom natjecanju IDA International design awards održanom u Los Angelesu, u konkurenciji od više od 1.000 prijavljenih projekata iz 52 zemlje, hrvatski dizajner Ivan Dilberović osvojio je čak četiri nagrade.
 
Dilberović je pomeo konkurenciju osvojivši srebrno priznanje u kategoriji Print - Self-Promotion za projekt 'Play It!', vinilne posjetnice koje izradio za Hrvatsku diskografsku udrugu.  Isti projekt dobio je i posebnu pohvalu žirija u kategoriji  Self Promotion.
 
Mladi hrvatski grafički dizajner Ivan Dilberović u svojem portfelju ima suradnje s imenima kao što su Dilemma Posters, Aquarius, Yellow Submarine ili opatijski hotel Navis, a među njegovim omiljenim projektima je upravo i izrada posjetnica za Hrvatsku Diskografsku Udrugu.
 
Koliko je Ivanova ideja originalna dokazuje i preko 30 objava o ovom projektu na najvećim svjetskim dizajnerskim portalima. Između ostalih o Ivanovu projektu pisali su portali kao što su francuski Fubiz, britanski Desing week, australski Mix mag i mnogi drugi.
 
U sklopu nagrade IDA International design awards Ivanu Dilberoviću je dodijeljeno srebrno priznanje i za projekt Hotel Navis Opatija u kategoriji Print - Wayfinding & Environmental Graphics, kao i još jedna posebna pohvala žirija u kategoriji  Logos, Trademarks and Symbols.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz