Hrvatske tvrtke na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_261244847_cr.jpg

U Novom Sadu se od 13. do 19. svibnja 2017. godine održava 84. Međunarodni poljoprivredni sajam na kojem nastupa više od 1.500 izlagača iz 60 država. Iz Republike Hrvatske na ovogodišnjem sajmu sudjeluju Hrvatska obrtnička komora, „Petrokemija“ iz Kutine, „Zagro“ iz Male Subotice, „Kokot Agro“ iz Jastrebarskog, „Labinprogres – TPS“ iz Labina.

U Novom Sadu se od 13. do 19. svibnja 2017. godine održava 84. Međunarodni poljoprivredni sajam na kojem nastupa više od 1.500 izlagača iz 60 država. Ove godine je Bosna i Hercegovina (BiH) zemlja partner.
 
Sajam su 13. svibnja zajedno otvorili prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić i ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak.
 
Iz Republike Hrvatske na ovogodišnjem sajmu sudjeluju Hrvatska obrtnička komora, „Petrokemija“ iz Kutine, „Zagro“ iz Male Subotice, „Kokot Agro“ iz Jastrebarskog, „Labinprogres – TPS“ iz Labina.
 
U susretu s djelatnicima Veleposlanstva RH u Beogradu, predstavnici hrvatskih tvrtki, od kojih neke od njih na novosadskom sajmu izlažu već više godina, istaknuli su poslovni interes
i važnost sudjelovanja na ovom sajmu.
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz