Mireo i HuoWangTong sklopili partnerstvo

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_n193508120_cr.jpg

Hrvatska informatička tvrtka Mireo i kineska kompanija HuoWangTong sklopili su posao komercijalne upotrebe Mireove tehnologije na području NR Kine.

Hrvatska informatička tvrtka Mireo i kineska kompanija HuoWangTong sklopili su posao komercijalne upotrebe Mireove tehnologije za prijam, obradu i prijenos podataka, iz uređaja za GPS nadzor vozila na području Narodne Republike Kine, priopćeno je u četvrtak iz Mirea.
 
HuoWangTong tržištu nudi logističku platformu koja prijevoznicima omogućava nalaženje robe za prijevoz, a korisnicima jednostavno pronalaženje prijevoznika te ugovaranje prijevoza.
 
Platforma omogućuje ocjenjivanje najpovoljnijih uvjeta ugovaranja prijevoza na osnovu adrese za preuzimanje/isporuku robe i trenutačnog položaja teretnog vozila, pa će vozila prijavljena za korištenje logističke platforme biti opremljena uređajima za GPS nadzor.
 
Osim za potrebe logističke platforme, Mireova tehnologija omogućava obradu podataka iz GPS uređaja za potrebe osiguranja vozila i robe.
 
U priopćenju se napominje kako je početak suradnje objavljen sredinom prošlog tjedna na konferenciji za novinare u Šangaju te se prenosi izjava predsjednika uprave kompanije HuoWangTong Jasona Chaoa da je Mireo odabran kao partner za isporuku ključne tehničke komponente logističke platforme jer je dokazao sposobnost rada s više milijuna GPS uređaja, uz najbržu obradu podataka i najpreciznije izvještavanje.
 
Ta je sposobnost ključna za ostvarenje plana koji podrazumijeva priključivanje dva milijuna vozila tijekom sljedeće tri godine, navodi se u priopćenju.
 
"Ponosni smo što smo dobili posao koji je jedan od najzahtjevnijih u svijetu - na svjetskom tržištu su vrlo rijetki ponuditelji sustava GPS nadzora vozila koji mogu udovoljiti zahtjevu za preciznim radom s nekoliko milijuna vozila, prenosi se u priopćenju izjava predsjednika Uprave Mirea Leonarda Siladića.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz