Konferencija „Ja sam Tribidrag“

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_100693765.jpg

Slijedeće će se godine, od 27. do 28. travnja, organizirati konferencija „Ja sam Tribidrag“, čiji je cilj skretanje pažnje globalne javnosti na potencijal hrvatskih vina i ponude iz eno-gastro segmenta. Na manifestaciji će se predstaviti najbolji primjerci vina autohtonih hrvatskih vinskih sorti, maslinovih ulja i drugih tradicionalnih hrvatskih delicija, kao i njihovi proizvođači.

Slijedeće će se godine, po prvi put, organizirati konferencija „Ja sam Tribidrag“, čiji je cilj skretanje pažnje globalne javnosti na potencijal hrvatskih vina i ponude iz eno-gastro segmenta. Konferencija će se održati od 27. do 28. travnja 2017. godine u Splitu.

Na manifestaciji će se, osim vina sorte Tribidrag,  predstaviti i najbolje primjerke vina drugih autohtonih hrvatskih vinskih sorti, maslinovih ulja i drugih tradicionalnih hrvatskih delicija, kao i njihove proizvođače.

S obzirom na ograničenost količina nekih proizvoda, koji se ističu kvalitetom, treba komunicirati na način da su to ekskluzivni „limited edition“ proizvodi čiji kupci to znaju cijeniti. Također takvi se proizvodi najbolje mogu prezentirati na mjestu odakle potiču.

U tu svrhu će HTZ-ovi predstavnici u inozemstvu dovesti najvažnije novinare („opinion makere“), a okupiti će se i najatraktivnija ekipa predavača čija su imena vrlo poznata i priznata u vinskom svijetu globalno.

- Jancis Robinson je trenutno najcjenjenija i najčitanija vinska kritičarka i novinarka u svijetu, a nositeljica je titule Master of Wine koju ima svega 300-tinjak ljudi u svijetu;
- Carole Meredith, američka znanstvenica koja je zaslužna za pronalazak korijena Zinfandela u Hrvatskoj i jedina vinarka u Americi koja je na etiketu svog vina stavila ime Tribidrag.

Pojedinosti o događanju www.tribidrag.org

Kontakt:
Davorka Krnić-Trick
+385 99 4668304
www.tribidrag.org

Prilog 1
Prilog 2


 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz