Kompanija Tehnix izvozi gotovo 80% svojih proizvoda na tržišta Europe i svijeta

Slika /slike 1/Ekologija/shutterstock_263373776_cr.jpg

Rade tvornice po Europi, imaju interes iz cijeloga svijeta, dnevno šalju ponude, primaju poslovne partnere, kupce, biznismene koji žele njihovu MBO-Te tehnologiju.

U Monte Carlu na događanju EY Svjetski poduzetnik godine sudjelovao je i Đuro Horvat, osnivač i vlasnik tvrtke Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca. Na ceremoniji otvorenja su predstavljeni poduzetnici iz 50 zemalja svijeta koji se natječu za ovu prestižnu titulu.

Kompanija Tehnix zapošljava gotovo 500 radnika, stručnjaka i menadžera koji ostvaruju tehnološke inovativne nove tehnologije industrijske reciklaže miješanog komunalnog otpada.

"Nagrada za poduzetnika godine u Monte Carlu je velika čast i poštovanje prema meni osobno, mojim suradnicima i Hrvatskoj.  Iznenađen sam savršenom organizacijom i pažnjom kojom smo bili okruženi za cijelo vrijeme boravka. Biti najbolji poduzetnik u ovo vrijeme u svijetu, je poštovanje prema poduzetničkim vrijednostima koje sam stvorio zajedno sa svojim suradnicima u kompaniji Tehnix. Biti 5 dana među najboljih 50 poduzetnika svijeta je poštovanje koje se ne može opisati već se mora doživjeti te je velika šansa za globalni iskorak u cijeli svijet. Imati partnere prijatelje iz cijeloga svijeta je poštovanje za rezultate koje smo postigli u Tehnixu.

Tehnix je svjetski je lider u razvoju i proizvodnji novih proizvoda i tehnologija za zaštitu okoliša i održivi razvoj koji je potreban planeti Zemlji. Održali smo puno sastanaka, konzultacija sa ciljem da se naše tehnologije koriste u cijelom svijetu. To je novi iskorak na globalno tržište koje mora tražiti nova rješenja za održivi biznis u svijetu. Tehnix ima kompletna rješenja za postizanje ciljeva cirkularne ekonomije što je i globalna potreba", rekao je gospodin Horvat.

Kompanija Tehnix izvozi gotovo 80% svojih proizvoda na tržišta Europe i svijeta. Osposobljena je za svjetski biznis i za globalno tržište jer raspolažu sa inovativnim proizvodima i tehnologijama koje trebaju cijelom svijetu.

Samo 10% proizvoda nakon uporabe se reciklira. Komunalni  otpad je najveći globalni problem, a Tehnix je razvio tehnologije kojima se otpad potpuno reciklira bez deponije, bez zagađenja zraka, zemlje i vode.

(Poslovni dnevnik)

 

 

 

 



Vijesti iz medija | Događanja | Strana tržišta i prilike