Kampu Aminess Sirena iz Novigrada prestižna nagrada ADAC Superplatz 2020.

Slika /slike 1/Turizam/kamp AS Novigrad.jpg

Njemački autoklub ADAC je kampu Aminess Sirena iz istarskog Novigrada dodijelio najjače priznanje u svijetu kampinga - prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2020., čime je taj hrvatski kamp dospio na listu najboljih europskih kampova.

Njemački autoklub ADAC je kampu Aminess Sirena iz istarskog Novigrada dodijelio najjače priznanje u svijetu kampinga - prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2020., čime je taj hrvatski kamp dospio na listu najboljih europskih kampova, priopćili su u subotu iz novigradske turističke tvrtke Ameness Hoteli i kampovi.

To novo međunarodno priznanje za Aminess hotele i kampove Novigrad, dodijeljeno je u petak na ADAC Camping Gala eventu u njemačkom gradu Stuttgartu. ADAC Superplatz je najviša nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova.

Aminess Sirena sa četiri zvjezdice jedan je od najuređenijih kampova u Istri, a nalazi se nedaleko od Novigrada s kojim ga povezuje šetnica uz more. Kamp nudi sve što je suvremenoj obitelj potrebno za odmor, a okružen je borovom šumom i mirnim uvalama što ga čini idealnim odredištem i za sve goste koji opuštanje u prirodi vole kombinirati s izletima u urbane centre, rekla je Antonia Belević, direktorica kampa Aminess Sirena.

Osim kampa Aminess Sirena, od prošle je godine nositelj značajnog priznanja njemačkog autokluba i Aminess Maravea Camping Resort koji je oznakom ADAC Superplatz 2019. potvrdio svoju kvalitetu, ali i snažnu poziciju među najboljim kampovima u Europi.

Kvaliteta je dodatno potvrđena nagradama za  najbolji veliki kamp kao i nagradom za Kamp godine koje su dodijeljene na ovogodišnjim „Danima hrvatskog turizma“, ističu iz novigradske turističke tvrtke.

(Hina)

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz