Izvozna ekspanzija Prima Grupe

Slika /slike/Foto s Google Drive gospodarstvo/shutterstock_157152221_cr.jpg

Namještaj dizajniran i proizveden u Primi prisutan je na tržištu mnogih europskih zemalja, a sudjelovanje na najznačajnijim međunarodnim sajmovima odlična je prilika za dodatnu prezentaciju hrvatskog dizajna.


Prima Grupa je petu godinu za redom sudjelovala na prestižnom međunarodnom sajmu namještaja M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu, od 20. -24. rujna 2015. Namještaj dizajniran i proizveden u Primi prisutan je na tržištu mnogih europskih zemalja, a sudjelovanje na najznačajnijim međunarodnim sajmovima odlična je prilika za dodatnu prezentaciju hrvatskog dizajna i mladog i talentiranog Priminog dizajnerskog tima.
 
Primin dizajnerski tim i ove je godine osmislio trendi namještaj vrhunske kvalitete. Na samostalnom štandu površine 400 m2, Prima Grupe predstavila je više od 80 novih proizvoda iz asortimana tapeciranog i pločastog namještaja.
 
Moderne kutne garniture i ležajevi, komode i namještaj za blagovaonice zaokupili su pažnju kako postojećih tako i novih poslovnih partnera iz Njemačke, Francuske, Austrije, Švicarske, Belgije, Nizozemske, Velike Britanije. Ovogodišnji sajam zabilježio je rekordnu posjećenost, što je Prima Grupi osiguralo proširenje suradnje s više od 50 stalnih inozemnih kupaca.
 
M.O.W. jedan je od najznačajnijih sajmova namještaja u Europi s 30- godišnjom tradicijom te se smatra važnom platformom za prezentaciju i promociju novih trendova i inovacija na području proizvodnje namještaja. Na 80.000 m2, u društvu više od 400 izlagača iz 37 zemalja, Prima Grupa je potvrdila svoj status relevantnog strateškog partnera i izvoznika u mnogobrojne zemlje Europske unije.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz