'Izbrusili smo koncept tjelovježbe koji ima franšize u regiji, sad može u svijet'

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_132135725_cr.jpg

Body & Mind Sport Performance Center, novi je koncept sportskog centra, prvi takav u regiji. Oni su prvi fitness franšizeri čije se franšize nalaze u Podgorici, Beogradu i Splitu, a trenutačno pregovaraju sa Slovenijom i Makedonijom.

Namijenjen kompletnoj kondicijskoj pripremi sportaša te kondicijskim treninzima rekreativaca, u ožujku ove godine otvoren je Body & Mind Sport Performance Center, novi koncept sportskog centra, prvi takav u regiji. Smješten je na adresi Vukasovićeva 1 u čak 500 kvadrata unikatnog i karakternog interijera, podijeljen u pet zona. Idejni začetnici Mirela Anić i Igor Blažinčić savršeni su spoj dvoje profesionalaca i poduzetnika, a zajedničkim snagama stvorili su prostor koji danas parira svjetskim centrima i predstavlja hrvatski proizvod svjetske klase s dodanom vrijednošću.

Mirela je kondicijski trener i međunarodno priznata pilates trenerica, edukatorica te začetnica znanstveno utemeljenog pilatesa u regiji, dok je Igor kondicijski trener Hrvatske rukometne reprezentacije koji se usavršavao u sportskim klubovima poput AC Milana, FC Olympiakosa, BC Panioniosa te NBA. U ovaj projekt investirali su oko 300 tisuća eura, a slijede i nove investicije u dijagnostički centar koji ima jednu od najsuvremenijih oprema u svijetu.

U poslovni pothvat Mirela je krenula još 2003. kada je otvorila studio za rekreaciju i rehabilitaciju, s ciljem pružanja inteligentnih treninga koji su se temeljili na suvremenoj pilates metodi. Body&Mind istaknuo se i dizajnom za koji je zaslužan Matteo Cetinski, a zahvaljujući njegovoj ideji njihov Studio našao se na top listi najljepših pilates studija na svijetu.

Mirela, Igor i njihov tim posebno su ponosni na suvremeni dijagnostički lab namijenjen kompletnoj dijagnostici sportaša, ali i rekreativaca, što uključuje testiranje funkcionalnih sposobnosti putem spiroergometrije te motoričkih sposobnosti kao što su jakost, eksplozivnost, brzina i ostalo, putem OptoGait i Witty SEM tehnologije.

Oni su i prvi fitness franšizeri čije se franšize nalaze u Podgorici, Beogradu i Splitu, a trenutačno pregovaraju sa Slovenijom i Makedonijom. Postavili su, kažu, kriterije koje potencijalni kupac franšize mora ispuniti kako bi je mogao imati, a jedna od njih je da se studio nalazi u ekskluzivnom dijelu grada i da su zaposlenici kineziolozi sa završenom formalnom naobrazbom. Smatraju da su spremni za Europu jer imaju sustav koji može, kažu, parirati bilo kojem centru u Europi i uzdignuti se iznad lokalnih zapadnoeuropskih franšiza.

(Poslovni dnevnik)



Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz